Alleen voor ondernemers  

Alleen voor bedrijven

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Rugzak

Gratis* Würth MODYF rugzak

Bestel nu voor € 275,- uit de Safety at Work brochure en krijg een gratis MODYF rugzak bij je bestelling! OP=OP

Promotiecode

SAFETY275

De praktische MODYF-rugzak van Würth

De Würth MODYF rugzak is heel geschikt voor de perfecte uitrusting. U vervoert uw spullen zowel in uw vrije tijd als op het werk met gemak hiermee. Met zijn inhoud van 35 liter kunt u alle spullen meenemen die u nodig hebt.

Waterafstotend en dus bestand tegen slechte weersomstandigheden. Hij is gemaakt van duurzame materialen, met een versterkte rug en handgrepen voor een langere levensduur. U kunt hem gemakkelijk verstellen dankzij de verstelbare riempjes. De zijzakken en de bovenzak zijn voorzien van een rits voor extra gemak. Het hoofdvak heeft een dubbele ritssluiting.

Brochure

Bestel uit de Brochure

In de Safety at Work Brochure vindt u onze persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) per thema. Bestel voor minimaal € 275,- aan artikelen uit de Safety at Work Brochure en krijg een gratis rugzak.

Klik op een artikelnummer en bestel het artikel direct in de Online-Shop.

Actie artikelen

DAILY RACE S1P LAGE VEILIGHEIDSSCHOENEN

Nu voor €81,85

HYDRO S3 HALFHOGE VEILIGHEIDSSCHOENEN

Nu voor €101,95

*De orderwaarde van €275,- is de netto orderwaarde exclusief BTW. Actie niet geldig in combinatie met andere acties. Actie is geldig t/m 30 september 2022. Maximaal 1 gratis rugzak per klant. Klanten met speciale prijsafspraken zijn uitgesloten van deelname. Evt. druk- en zetfouten voorbehouden, afbeeldingen kunnen afwijken. Voor de gratis rugak geldt OP=OP