Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

E-Mobiliteit
E-MOBILITY

Op weg naar schone straten

E-MOBILITY

Op weg naar schone straten

E-mobility

De omschakeling van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energie is volop bezig. De nieuwe overeenkomst van de VN-klimaatconferentie COP21 over het beperken van de klimaatopwarming tot max. +2 graden en de halvering van de CO2-uitstoot tegen 2050 versnelt dit proces en geeft de markt voor hernieuwbare energie een flinke duw in de rug. De transportsector is nog steeds een van de grootste CO2-reuzen: deze is goed voor 25% van de uitstoot in Europa.

Onze mobiliteit verandert hierdoor. De mobiliteit van morgen is energiebesparend en milieuvriendelijk. Tot nu toe waren de beperkte accucapaciteit en lange laadtijden de enige hindernissen waardoor e-mobiliteit niet volledig kon doorbreken. Dankzij nieuwe normen voor laadsystemen met een bereik van 300 tot 400 km en een laadtijd van 15 tot 20 minuten behoren deze obstakels nu echter tot het verleden. De groei van de elektrische mobiliteit kan elk moment exploderen, en daarmee ook de vraag naar elektrische wagens en betrouwbare oplaadinfrastructuur.

Om die elektrische wagens degelijk te onderhouden en herstellen, hebben garages het juiste gereedschap, verbruiksmateriaal en goed opgeleide specialisten nodig die alles weten over deze nieuwe mobiliteitsvorm.

Als bekende en langdurige partner van de auto-industrie biedt Würth een ruim assortiment met alle nodige producten en diensten voor dit vakgebied. Bovendien helpt de Würth Academy u met gerichte trainingen bij het opleiden van uw specialisten op het vlak van e-mobiliteit en staan we aan uw zijde met een volledig aanbod advies over laadinfrastructuur.

Met deze complete service willen we uw specialisten voorbereiden op de nieuwe mobiliteit, zodat u uw klanten steeds de beste ondersteuning en professionele service kunt blijven bieden.

1. Marktoverzicht
1. Marktoverzicht
2. Veiligheidsstappen
2. Veiligheidsstappen en spanningsloos maken
3. Waarschuwing en markeringsmateriaal
3. Waarschuwing en markeringsmateriaal
4. Testapparatuur
5. Gereedschap
5. Gereedschap
6. Verbruiksartikelen
6. Verbruiksartikelen
7. Werkplaatsuitrusting
7. Werkplaatsuitrusting
8. Persoonlijke bescherming
8. Persoonlijke bescherming
9. Opleiding en Training
9. Opleiding en Training