Würth Shops

overzicht Shops

Overzicht Würth Shops

Overzicht Würth Shops

Naast de centrale liggingen en een goede bereikbaarheid bieden de Würth Shops haar klanten een zeer breed productassortiment.

> Lees meer

zoek uw shop

Zoek uw Shop

Zoek uw Shop

De Würth Shop, ook bij u heel dicht in de buurt! Zoek uw Shop op de kaart.

> Zoek uw shop

Shop nieuws button

Bekijk de aanbiedingen

SHOPNIEUWS

Deze aanbiedingen gelden alleen in de Wurth Shops!.

> Bekijk de aanbiedingen

Beurzen en evenementen

Beurzen en evenementen

Beurzen en evenementen

Bekijk hier de agenda en reserveer uw entreebewijs voor onze evenementen!

> Lees meer

Veilig kopen of afhalen in de Shops

Alle Shops zijn op dit moment ingericht om in een veilige omgeving goederen te kunnen ophalen. De Würth Shops zijn geopend van 07:00 tot 17:00, maandag t/m vrijdag.

Klantenpas

Klantenpas aanvragen

Klantenpas aanvragen

Als houder van de Würth klantenpas kunt u op vertoon van deze pas bij alle Würth vestigingen in België, Duitsland en Luxemburg materialen kopen. Wanneer u in een Nederlandse Shop de klantenpas laat scannen bij het invoeren van de order, dan kunt u bovendien punten sparen voor leuke cadeau's.

Lees meer >

Klantenpas cadeaus

Klantenpas cadeaus

Aan de Würth klantenpas is een aantrekkelijk spaarprogramma gekoppeld. Wanneer u in een Nederlandse shop de pas laat scannen bij het invoeren van de order, dan kunt u bovendien punten sparen voor leuke cadeau's.

Lees meer >

Grenzeloosinkopen

Grenzeloos inkopen

Würth biedt u de mogelijkheid om niet alleen in de Nederlandse shops te kopen maar ook in de shops van België, Luxemburg en Duitsland. Bent u bijvoorbeeld werkzaam op een locatie in Duitsland, dan kunt u in elke Würth shop uw desgewenste artikelen ophalen.

Lees meer >

Würth steunt Ronald McDonald Kinderfonds

 

In de Würth Shops is een speciaal gereedschapsassortiment beschikbaar waarvan een deel van de opbrengst naar het Ronald McDonald Kinderfonds gaat.

Groningen en ede

Op 1 juni opent Würth Nederland B.V. vol trots de eerste Würth Shop in Groningen en precies een maand later opent er één in Ede. Würth shop Ede was eerder gehuisvest in de Galvanistraat 55, vanaf 1 juli zijn klanten en geïnteresseerden welkom in het nieuwe pand aan de Lorentzstraat 2-1.

Würth Shop Groningen

Würth Shop Groningen is geopend! Kom eens kijken in onze shop! Würth heeft 30 winkels door heel Nederland. De producten die u bij een vertegenwoordiger in brochures ziet of in de Online-Shop bestelt, kunt u in de Würth Shop in het echt bekijken en proberen.