WÜRTH SHOPS

pakketstations

Veilig kopen en afhalen in de Shops of 24/7 bij een pakketstation

Alle Shops zijn op dit moment ingericht om in een veilige omgeving goederen te kunnen ophalen. De Würth Shops zijn geopend van 07:00 tot 17:00, maandag t/m vrijdag.

*De pakketstations zijn te vinden in Shop: Drachten, Ede, Enschede, Nijverdal, Roosendaal, en binnenkort bij Würth Shop De Brand

overzicht Shops

Overzicht Würth Shops

Overzicht Würth Shops

Naast de centrale liggingen en een goede bereikbaarheid bieden de Würth Shops haar klanten een zeer breed productassortiment.

> Lees meer

zoek uw shop

Zoek uw Shop

Zoek uw Shop

De Würth Shop, ook bij u heel dicht in de buurt! Zoek uw Shop op de kaart.

> Zoek uw shop

Shop nieuws button

Bekijk de aanbiedingen

SHOPNIEUWS

Deze aanbiedingen gelden alleen in de Wurth Shops!.

> Bekijk de aanbiedingen

Beurzen en evenementen

Beurzen en evenementen

Beurzen en evenementen

Bekijk hier de agenda en reserveer uw entreebewijs voor onze evenementen!

> Lees meer

spaarpas

Spaarkaart

Bij alle Würth Shops in Nederland kunt u een spaarkaart aanvragen, hiermee kunt u punten sparen voor leuke cadeau's. Bekijk hier de cadeau’s en vraag snel uw spaarkaart aan bij één van onze Würth shops. Vraag naar de voorwaarden bij uw shopmedewerker.

Bekijk de cadeau's hier >

ronald mcdonald

Würth steunt het Ronald McDonald huis

In de Würth Shops is een speciaal gereedschapsassortiment beschikbaar waarvan een deel van de opbrengst naar het Ronald McDonald Kinderfonds gaat.

Lees meer >

Grenzeloos inkopen

Grenzeloos inkopen

Würth biedt u de mogelijkheid om niet alleen in de Nederlandse shops te kopen maar ook in de shops van België, Luxemburg en Duitsland. Bent u bijvoorbeeld werkzaam op een locatie in Duitsland, dan kunt u in elke Würth shop uw desgewenste artikelen ophalen.

Lees Meer >

Würth pakketstation bij uw shop

Veilig uw bestelling ophalen bij een pakketstation van Würth

Würth Shop Sittard

Würth Shop Sittard is geopend! Kom eens kijken in onze shop! Würth heeft nu 34 winkels door het hele land. Bekijk de geweldige openingsaanbiedingen in de shops

Würth Shop Groningen

Würth Shop Groningen is geopend! Kom eens kijken in onze shop! Würth heeft 30 winkels door heel Nederland. De producten die u bij een vertegenwoordiger in brochures ziet of in de Online-Shop bestelt, kunt u in de Würth Shop in het echt bekijken en proberen.