verankering

Shark

Verankering

Hier vindt u alle productinformatie over ankers en pluggen en de toepassingen. Eenvoudig alleen een lamp bevestigen of een zwaar belastbare balustrade. In het zeer veelzijdige assortiment ankers en pluggen van Würth vindt u de ideale oplossing voor uw montagesituatie.

Lees meer >

Kleeft en dicht

Kleeft + Dicht 2.0

Met de nieuw verbeterde Kleeft + Dicht producten van Würth is alles mogelijk. Door de uiterst eenvoudige toepassing van de één componentenlijm garandeert Kleeft en Dicht een efficiënte verwerking.

Lees meer >

ORSY® systeemwagen

ORSY® gereedschapswagen

Met de ORSY® systeemwagen heeft u nu alles binnen handbereik, in precies de samenstelling die u nodig heeft.

Lees meer >

Din- en normdelen

Din- en normdelen

U vindt hier onder andere voorspan- en aandraaimomenten voor schroeven, bouten, en uitgebreide technische informatiebladen.

Bekijk hier >

Boren

Boren

Lees hier alles over diverse boren uit ons assortiment. Van hamerboor, spiraalboor en verzinkboor tot universele boren voor elke boorklus.

Bekijk hier >

PBM

PBM

Van oog- en oorbescherming tot valbeveiliging tot beschermende kleding en helmen. Bekijk het uitgebreide bedrijfskleding en PBM assortiment van Würth.

Bekijk hier >

Pick your power

Pick Your Power

Machines

Alle informatie over onze accumachines op een rij.

Lees meer >

Orsy Mobil

Bedrijfswageninrichting

ORSY® Mobil

Iedere branche heeft zijn specifieke kenmerken en wensen op gebied van bedrijfswageninrichting. ORSY® Mobil is geschikt voor elk type bedrijfswagen en voor alle denkbare werkzaamheden.

Lees meer >

ORSY® SYSTEMEN

Voorraadbeheer

ORSY® Systemen

Het ORSY® systeem zorgt voor optimale voorraadbeheersing. Met onze ORSY rekken, koffers en gereedschapswagens houdt u een goed overzicht en heeft u al uw spullen binnen handbereik.

Lees meer >

Lasers

Lasers

Met een lijnlaser of laserafstandsmeter kunt u zeer nauwkeurig haaks en/of waterpas werken. Bekijk hier alle informatie over ons laserprogramma.

Lees meer >

Chemische producten

Chemische producten

Hier vindt u alle productinformatie over de chemische producten van Würth.

Bekijk hier >

Lijmzoeker

Lijmzoeker

In 3 stappen naar de juiste lijm

Bekijk hier >