Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Würth Shop Breda geopend!

Würth Shop Breda

Oliver Kühl, directeur van Würth Nederland heeft donderdag 14 november 2019 samen met de manager van het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant, Würth Shop Breda officieel geopend. Ook in deze nieuwe Würth Shop staat de beleving van de klant centraal.

Gereedschapskar voor Ronald McDonald

Tijdens de feestelijke opening kreeg het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant een volledig gevulde gereedschapskar cadeau. Würth ondersteunt het Ronald McDonald Kinderfonds al jaren. Het doel is om alle huizen te voorzien van gereedschapswagens om hen technisch te ondersteunen. Klanten kunnen ook meesparen voor het goede doel. Bij aankoop van bepaalde gereedschappen draagt Würth 5% af om weer gereedschap te kunnen doneren aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Het nieuwste Shop concept

De Shop die in Breda is geopend is ingericht volgens het allernieuwste concept. Van de 29 Shops is het de vijfde die in deze stijl in Nederland te vinden is. Deze nieuwe Shops zijn extra overzichtelijk en nog meer gericht op beleving. Zo zijn alle producten op een prachtige manier gepresenteerd. Ook is het voor de klant door de praktische en overzichtelijke indeling niet moeilijk om te vinden wat hij of zij zoekt.

Openingstijden en adres

Würth Shop Breda is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 17.00. Je kunt de nieuwe Würth Shop vinden op het volgende adres:

Konijnenberg 47A
4825 BC Breda
076 532 0350
breda@wurth.n

Konijnenberg Lichtmast Confetti Overhandigen