Lasers

Lasers

Met een lijnlaser of laserafstandsmeter kunt u zeer nauwkeurig haaks en/of waterpas werken. Bekijk hier alle informatie over ons laserprogramma.

Lees meer >

Versterkingssysteem bouwwerken

Versterkingssysteem bouwwerken

Het meest efficiënste systeem om achteraf bouwwerken van staalbeton te versterken.

Lees meer >

Nova pro scala

Ladesysteem

Nova Pro Scala

Het ladesysteem van Nova Pro Scala is een modern, flexibel en hoogwaardig framesysteem voor alle prijssegmenten. In vergelijking met andere ladesystemen is Nova Pro Scala de enige met 5 hoogtes en zonder achterwandondersteuning.

Lees meer >

De assyschroef

Assy

De assyschroef

Een ASSY® schroef verbindt het hout in plaats van te splijten en kan universeel worden gebruikt: zowel bij de meubelbouw en interieurbouw als bij het dak. Dankzij de verzonken kop kun je een ASSY® schroef overal in verzinken.

Lees meer >

Verankering

Ankers en pluggen

Verankering

Hier vindt u alle productinformatie over ankers en pluggen en de toepassingen. Eenvoudig alleen een lamp bevestigen of een zwaar belastbare balustrade. In het zeer veelzijdige assortiment ankers en pluggen van Würth vindt u de ideale oplossing voor uw montagesituatie.

Lees meer >

Lijmzoeker

Lijmzoeker

In 3 stappen naar de juiste lijm

Lees meer >

Din- en normdelen

Din- en normdelen

U vindt hier onder andere voorspan- en aandraaimomenten voor schroeven, bouten, en uitgebreide technische informatiebladen.

Lees meer >

Brandwerende systemen

Brandwerende systemen

Würth heeft verschillende brandwerende systemen in het programma voor de meeste voorkomende doorvoersituaties om eventuele brand in gebouwen te kunnen vertragen, beheersen en daarmee levens te kunnen redden.

Lees meer >

Civiele bouw

Civiele bouw

Vindt hier alles over de civiele bouw.

Lees meer >

M-Cube

M-Cube

Accu-Machines

M-Cube: compacte machines gecombineerd met krachtige en duurzame batterijen. De krachtige en duurzame 18 Volt Li-Ion-batterijen passen op alle draadloze gereedschappen van Würth M-Cube.

Lees meer >

Orsy Mobil

Bedrijfswageninrichting

ORSY® Mobil

Iedere branche heeft zijn specifieke kenmerken en wensen op gebied van bedrijfswageninrichting. ORSY® Mobil is geschikt voor elk type bedrijfswagen en voor alle denkbare werkzaamheden.

Lees meer >

ORSY® SYSTEMEN

Voorraadbeheer

ORSY® Systemen

Het ORSY® systeem zorgt voor optimale voorraadbeheersing. Met onze ORSY rekken, koffers en gereedschapswagens houdt u een goed overzicht en heeft u al uw spullen binnen handbereik.

Lees meer >

PBM

Bedrijfskleding en PBM

Van oog- en oorbescherming tot valbeveiliging tot beschermende kleding en helmen. Bekijk het uitgebreide bedrijfskleding en PBM assortiment van Würth.

Lees meer >

steigerbouw

Steigerbouw

Werken op hoogte brengt veel gevaren met zich mee, Würth heeft verschillende oplossingen met betrekking tot steigerbouw en veiligheid.

Lees meer >