Alleen voor ondernemers  
Verankering
PROFESSIONELE Verankering

In het zeer veelzijdige assortiment ankers en pluggen van Würth vindt u de ideale oplossing voor uw montagesituatie en onze gratis berekeningssoftware!

PROFESSIONELE Verankering

In het zeer veelzijdige assortiment ankers en pluggen van Würth vindt u de ideale oplossing voor uw montagesituatie en onze gratis berekeningssoftware!

Eenvoudig alleen een lamp bevestigen of een zwaar belastbare balustrade? In het zeer veelzijdige ankers en pluggen assortiment van Würth vindt u de ideale oplossing voor uw montagesituatie. Van klassieke kunststof pluggen en injectiemortels tot de nieuwste generatie spreidankers en ZEBRA Shark pluggen. Wij bieden u een veelvoud van verschillende kwalitatief hoogwaardige producten aan, die beschikken over een Europese technische goedkeuring.

Betonschroef W-BS 2/A4

Met de W-BS 2/A4 van roestvast staal heeft Würth een nieuwe generatie betonschroeven ontwikkeld die het gemak van plaatsen en prestatie combineren. De innovatieve EasyCut-schroefdraad zorgt voor het eenvoudig inschroeven in beton en hoge trekkrachten.

Fixanker W-Faz Pro

Met de W-FAZ PRO heeft Würth het sterkste spreidanker voor de handel ontwikkeld. Geen enkel ander spreidanker houdt meer vast per ankerpunt! Variabele verankeringsdieptes maken gericht gebruik van het draagvermogen mogelijk voor flexibel, economisch gebruik. Dat betekent: Minder materiaalgebruik, minder werk, meer efficiëntie!

RELAST

RELAST

Het versterkingssysteem Relast van Würth is technisch innovatief, en een zeer efficiënt proces om achteraf de afschuifkracht, pons en buigtreksterkte weerstand te verhogen. Dit is het meest efficiënte systeem voor het achteraf versterken van bruggen, tunnels, parkeergarages en gebouwen van beton..

Constructieplug SHARK® UR

Würth introduceert de nieuwe SHARK ® UR! Met een unieke ETA-classificatie voor meer dan 100 beproefde en geteste, moderne bouwmaterialen, bijt de kunststof constructieplug zich vast in bijna alles! De veelzijdigheid maakt productselectie eenvoudiger, bespaart opslagkosten en vermindert kans op foutief gebruik.

Betonschroef herbruikbaar

BETONSCHROEF W-BS-T

Herbruikbare betonschroef voor tijdelijke bevestiging van o.a. schoren en steigers.

Shark Hammer nagelplug

Shark® Hammer nagelplug

Ontdek nu de topper onder de nagelpluggen: de nieuwe SHARK ® HAMMER biedt een slagkrachtige houvast in verschillende bouwmaterialen. Deze nagelplug is de betrouwbare oplossing voor een snelle en veilige installatie in de bouw-, hout-, metaal-, sanitaire en elektrische branche.

Betonschroef W-BS

Betonschroef W-BS

De betonschroef W-BS is de laatste ontwikkeling van Würth en overtuigt u met zijn snelle montage en hoge draaglasten.
Bovendien biedt de betonschroef W-BS de eindverbruiker enorme flexibiliteit tijdens montage.

Overtuig uzelf van deze geweldige bevestigingsoplossing!

Shark Pro

Shark® Pro Plug

De meest veelzijdige kunststofplug. Verknot zich in holle ruimten, zet uit in volle materialen

  • Meedraaibeveiliging voorkomt meedraaien in het boorgat
  • Een gepatenteerde plugkop zorgt ervoor dat bij het indraaien van de schroef, de plug verknot
  • Snelle en eenvoudige installatie

Brochure ankertechniek

Brochure Verankering

In onze brochure Verankering vindt u alle producten op het gebied professionele ankers en pluggen. Van zwaarlast,- chemische,- en plugbevestigingen.

Of het nu gaat om een bevestiging onder water, aan een viaduct of simpel aan de wand, Würth heeft het!

Bekijk hier de brochure

Berekeningssoftware ankers

Software voor het berekenen van ankers en pluggen

Met de nieuwste ankersoftware kunt u elke ankersituatie in beton flexibel en zeker berekenen.

  • Overzichtelijke interface voor comfortabel werken
  • Belastbaarheid van het anker altijd in beeld
  • Ankerprogramma en ankerplatengeometrie vrij selecteerbaar