Alleen voor ondernemers  
Shark Hammer
SHARK ® HAMMER

De topper onder de nagelpluggen

SHARK ® HAMMER

De topper onder de nagelpluggen

Nieuw: SHARK® HAMMER NAGELPLUG

Ontdek nu de topper onder de nagelpluggen: de nieuwe SHARK ® HAMMER biedt een slagkrachtige houvast in verschillende bouwmaterialen. In talrijke varianten beschikbaar is deze nagelplug de betrouwbare oplossing voor een snelle en veilige installatie in de bouw-, hout-, metaal-, sanitaire en elektrische branche. Nieuwe testproeven garanderen u de hoogste zekerheid en het hoogwaardige nylonmengsel zorgt voor een stevige houvast.

Voordelen

SHARK ® HAMMER voordelen:

  • Slagkrachtige houvast: voor snelle installatie.
  • Geteste prestaties: voor maximale veiligheid.
  • Talrijke varianten: voor uw specifieke toepassing.

YouTube Shark Hammer

Slagkrachtige houvast: voor snelle installatie

Boor het gat, verwijder het boormeel, plaats de nagelplug, inslaan, klaar! De nagelplug SHARK ® HAMMER is perfect voor snelle en kosteneffectieve doorsteekmontage. Ook is het een uiterst economische oplossing voor seriemontage met veel bevestigingspunten. Overigens kan de bevestiging dankzij de aandrijving in de kop, de voorgemonteerde nagelschroef gemakkelijk verwijderd worden.

Geteste prestaties: voor maximale veiligheid

Pluggen moeten vooral voor één ding geschikt zijn: het te bevestigen bouwdeel zeker bevestigen. Daarom is de SHARK ® HAMMER in het kader van de productontwikkeling uitvoerig getest. Naast een reeks onafhankelijke testen werd het nieuwe product onderworpen aan een levensduurtest in het erkende testlaboratorium van Würth. Dit zorgt voor een permanent betrouwbare bevestiging.

Een speciaal hoogtepunt wacht op u in maart 2020: dan ontvangt de SHARK ® HAMMER waarschijnlijk een Europese technische beoordeling (ETA) voor meervoudige bevestiging in beton (Ø 6 mm, Ø 8 mm) en metselwerk (Ø 8 mm) volgens ETAG 020!

Talrijke versies: voor uw specifieke toepassing

  • 3 verschillende plugkragen
  • 3 verschillende nagelkoppen
  • In staal verzinkt, roestvast staal A2 of verkoperd

Verzonken kraag
Verzonken kraag

Voor verzonken bevestiging van latten, dun blik etc.

Vlakke kraag
Vlakke kraag

Voor bevestiging van kabel- en wandgoot etc.

Vlakke kraag
Vlakke kraag

Bevestiging in de afbouw blikprofielen, hoeken platen etc.

Met aansluitdraad
Met aansluitdraad

Voor het opschroeven van buisklemmen en clips.

Champignonkop
Champignonkop

Ter bevestiging van WDVS-profielen, hoeken, platen, blik etc.

Sprenglerafdichting
Verzonken kraag met Spenglerafdichtring

Ter bevestiging van dakslabben, blik etc., dicht het boorgat af.

Sharkproject: omdat haaien moeten worden beschermd

In dit stuk willen we u wijzen op de dringend noodzakelijke bescherming van haaien en de aandacht vestigen op de instandhoudingsorganisatie SHARKPROJECT, die zich verbindt aan meer dan 500 soorten haaien en hun omgeving, het marine ecosysteem. Voor meer informatie, bezoeksharkproject.org

Sharkproject

Drie dingen die u moet weten over haaien:

Haaien zijn belangrijk voor het ecosysteem: als toproofdieren spelen haaien de sleutelrol in de oceanen. Vergelijkbaar met de beer, wolf of tijger op het land, reguleren ze de voorraden van hun prooi door te jagen op zieke en oude dieren. Zonder haaien ontbreekt deze orde Als gevolg hiervan raakt het ecosysteem uit balans en sterft de zee!

Haaien zijn slachtoffers van de mens: meer dan 70 haaiensoorten staan al op de Internationale Rode Lijst van IUCN. Door moderne vismethoden met steeds grotere netten en langere vislijnen worden steeds meer haaien bedreigd.

Haaien zijn geen beesten: haaien hebben een uitgesproken sociaal gedrag en verfijnde zintuigen. Mensen zijn geen prooi voor haaien. Hoewel honderden miljoenen mensen baden en duiken, zijn ongeveer 8-10 haaienongevallen per jaar dodelijk. Ter vergelijking: elk jaar sterven er meer mensen aan bijensteken of blikseminslagen.