Alleen voor ondernemers  
Kunstlocatie Würth
Kunstlocatie Würth

Tentoonstellingen van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth

Kunstlocatie Würth

Tentoonstellingen van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth

Kunstlocatie Würth is vrij toegankelijk op zondag t/m vrijdag tussen 11.00 – 17.00 uur. (zaterdag gesloten)

U hoeft zich niet vooraf aan te melden voor uw individuele bezoek. Vooraf aanmelden geldt alleen bij het maken van een reservering voor een rondleiding, een schoolbezoek of workshop.

Let op: Vanwege een Kerstbijeenkomst is onze Kunstlocatie op 15 december a.s. vanaf 14.00 uur gesloten.

Vanwege bedrijfssluiting van het hoofdkantoor van Würth Nederland is Kunstlocatie Würth gesloten van: vrijdag 22 december om 14:00 uur tot en met maandag 1 januari 2024. Vanaf 2 januari 2024 bent u weer van harte welkom.

vacature

Kunstlocatie Würth ’s-Hertogenbosch zoekt jou!

Wij zijn op zoek naar een ‘Gastvrouw / Gastheer‘

Kunstlocatie Würth onderstreept haar gastvrije houding ten aanzien van de bezoekers van Kunstlocatie Würth door middel van een team van vrijwilligers.

Kunstlocatie Würth zoekt een bekwame vrijwilliger die zich in wil zetten als: Gastvrouw / gastheer

> Lees meer


Download de Würth Collection APP

app

Ervaar de Verzameling Würth digitaal in heel Europa

Naast de Duitse musea bevat de app "Würth Collection" nu ook alle bijbehorende galerieën van de Würth Group in andere Europese landen.

Het is dus een digitale ‘reisgenoot’ voor alle lopende tentoonstellingen in de 15 musea die het bedrijf in negen landen onderhoudt.

De multimediagids biedt audio, video's en leesmateriaal, evenals bezoekersinformatie over de betreffende locatie. Bovendien kunt u veel leren over de Würth Group en haar betrokkenheid bij kunst en cultuur.

qr

Open de camerafunctie op uw telefoon en scan de QR code.

Poster

Christo en Jeanne-Claude – kunstwerken uit de Verzameling Würth

Te bezichtigen t/m 3 Maart 2024

De missie van Christo en Jeanne-Claude was om een groot en breed publiek op een andere manier naar zijn omgeving te laten kijken. Het kunstenaarsechtpaar werd wereldberoemd met hun ingepakte objecten en tijdelijke grootschalige buiten-kunstprojecten, waarmee zij vaak de benaming ‘inpak-kunstenaars’ kregen. Revealing by concealing oftewel ‘blootleggen door te bedekken’. Het was hét visitekaartje van het Bulgaars-Franse echtpaar dat later het Amerikaans staatsburgerschap verkreeg.

Toch bestond hun kunst uit méér dan alleen deze ‘inpakkunst’, zoals ook te zien is in de tentoonstelling ‘Christo en Jeanne-Claude’ met 34 kunstwerken uit de Verzameling Würth. De tentoonstelling bevat ingepakte objecten, maquettes van de vele kunstprojecten in de publieke ruimte, als ook voorbereidende tekeningen, collages en foto’s vanaf 1958 tot en met het laatste project L’Arc de Triomphe, Wrapped, Paris 1961 – 2021.

► Lees meer

Facebook pagina van Kunstlocatie Würth Facebook pagina van Kunstlocatie Würth
Like ons en blijf op de hoogte van al onze activiteiten, workshops en kinderateliers!