Alleen voor ondernemers

Kunstlocatie Würth

Kunstlocatie Würth is gevestigd in het bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch. In Kunstlocatie Würth zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth. Toegang tot de Kunstlocatie is kosteloos.

Let op! Kunstlocatie Würth is tijdelijk gesloten.

NIEUWS:

Water, Wolken, Wind verlengd tot en met 23 januari 2022

In verband met de maatregelen die er genomen worden om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is Kunstlocatie Würth tijdelijk gesloten. We willen graag iedereen, straks als de deuren weer open kunnen gaan*, de mogelijkheid bieden de tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ te komen bezoeken. Daarom is deze tentoonstelling verlengd tot en met 23 januari 2022.

Waterwolkenwind

Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth

Water, Wolken, Wind bepalen mede het klimaat van onze planeet Aarde en maken deel uit van ons dagelijks leven. Sinds mensenheugenis fascineren ze de mensen. Water, wolken, wind – in al hun verschijningsvormen – zijn door de eeuwen heen als onderwerpen gebruikt door kunstenaars in hun werk.

De Verzameling Würth omvat ruim 18.000 kunstwerken, waarvan een groot aantal van deze werken een grote diversiteit aan verwijzingen naar deze (natuurlijke) fenomenen bevat, met een indrukwekkend gebruik van diverse materialen. ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ is een gevarieerde tentoonstelling en bestaat uit 47 kunstwerken, vanaf 1835 tot heden.

Bekijk hier de folder : ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’

Uw bezoek plannen

Geniet van de kunstwerken! Vanwege de maatregelen die wij nemen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn een aantal zaken gewijzigd maar is onze gastvrijheid nog net zo groot. Wil je zelf een bezoek brengen aan Kunstlocatie Würth? Reserveer dan een tijdslot via ons reserveringsformulier. Je kan een tijd reserveren als ‘individuele bezoeker’ of voor een rondleiding (max. 6 personen).

Daarnaast is het ook mogelijk om op de dag zelf te bellen naar Kunstlocatie Würth tussen 11.00 – 17.00 uur via 073-6291558. U hoort dan van de gastvrouw of uw komst voor die dag bevestigd kan worden.

LET OP! Een tijdslot reserveren voor op een zondag:
Indien u voor de eerstvolgende zondag wil reserveren, moet u dit uiterlijk op de vrijdag vóór 16.00 uur via het digitaal aanmeldformulier doen. Indien u op de zondag beslist om een bezoek te brengen aan Kunstlocatie Würth op diezelfde zondag, kunt u tussen 11.00 – 17.00 uur bellen naar de kunstshop en hoort u van de gastvrouw of het tijdstip dat u wil komen op die zondag, bevestigd kan worden. Bij voorbaat bedankt voor uw begrip en medewerking.

Kunstlocatie Würth is geopend van zondag t/m vrijdag van 11.00 – 17.00 uur (zaterdag gesloten)!

Wees welkom, geniet van de kunstwerken met het thema ‘Water, Wolken en Wind’. Wij staan voor u klaar, de gastvrouw is behulpzaam, de kunstshop is geopend en de tentoonstellingsfolder met meer informatie ligt voor u klaar om uw bezoek compleet te maken.

*De gezondheid van onze museumbezoekers, medewerkers en vrijwilligers staat voorop. Daarom hebben we maatregelen genomen; extra maatregelen aanvullend op het voorgeschreven protocol van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Lees hier meer >

De expositie ‘In je element’

De expositie ‘In je element’ met 8 kunstwerken van 8 verschillende Brabantse kunstenaars zal worden verlengd tot en met 30 oktober 2021
*Houd voor de (her)openingsdagen en tijden deze website en onze social media kanalen in de gaten.

element

Impressie Kunstlocatie Würth

Voor een impressie van Kunstlocatie Würth, sinds 2002 gevestigd in het hoofdkantoor van Würth Nederland B.V. op bedrijvenpark De Brand in ’s-Hertogenbosch, kunt u kijken naar de film van CityFilm.

Facebook pagina van Kunstlocatie Würth Facebook pagina van Kunstlocatie Würth
Like ons en blijf op de hoogte van al onze activiteiten, workshops en kinderateliers!