Alleen voor ondernemers  

Kunstlocatie Würth

Kunstlocatie Würth is gevestigd in het bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch. In Kunstlocatie Würth zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth. Toegang tot de Kunstlocatie is kosteloos.

Kunstlocatie Würth is geintegreerd in het hoofdkantoor van Würth Nederland BV. Om een zo veilig mogelijke omgeving te bieden aan onze collega’s, vrijwilligers en museumbezoekers zijn er nog aanvullende corona-maatregelen in ons bedrijfspand. Wij stellen het dragen van een mondkapje verplicht en u dient zich vooraf aan te melden als bezoeker door middel van het reserveren van een tijdslot.

Wij hopen op uw begrip en danken u voor uw medewerking.

Lees hier meer over het reserveren van een tijdslot ►

Voorafgaand aan uw bezoek, dient u zich aan te melden en uw tijdslot te reserveren.

Dit kan op drie manieren. Bekijk hieronder de drie mogelijkheden en kies 1 optie die het beste bij u past. Wij heten u vanaf 5 juli 2021 weer van harte welkom:

Reserveren van een tijdslot op een latere datum dan u de aanvraag indient:

1. Digitaal: Wij vragen u om een tijdslot te reserveren voor uw bezoek via dit digitaal formulier

U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Deze bevestiging heeft u nodig wanneer u Kunstlocatie Würth bezoekt (tonen op uw mobiele telefoon volstaat).Omdat wij handmatig moeten nagaan of er plaats is, kan het even duren voordat u een bevestigingsmail ontvangt. Dit formulier is gewenst bij reserveringen die níet op dezelfde dag plaatsvinden.

Reserveren van een tijdslot voor op dezelfde dag dan dat u de aanvraag doet:

2. Per telefoon: U kunt tijdens openingstijden van de kunstshop 11.00 – 17.00 uur van zondag t/m vrijdag ook rechtstreeks bellen met de gastvrouw en een plaats reserveren voor reserveringen op die dag zelf (niet voor dagen die daarna volgen!). Telefoonnummer 073-6291558

3. Op locatie: U kunt tussen 11.00 – 17.00 uur op werkdagen en zondagen altijd even bij de ingang van Kunstlocatie Würth vragen of er plaats is op dat moment. Houd er rekening mee dat de gastvrouw / gastheer u zou kunnen vragen even buiten te wachten tot het einde van het lopende tijdslot, als er op dat moment meer dan 6 personen aanwezig zijn in Kunstlocatie Würth.

Let op! Reserveringen voor zondagen:
U kunt via het aanmeldformulier reserveren voor alle werkdagen (ma t/m vr) en zondagen. Indien u voor de eerstvolgende zondag wil reserveren, moet u dit uiterlijk op de vrijdag vóór 16.00 uur via het digitaal aanmeldformulier doen.

Indien u op de zondag beslist om een bezoek te brengen aan Kunstlocatie Würth op diezelfde zondag, kunt u tussen 11.00 – 17.00 uur bij de ingang van Kunstlocatie Würth zich melden of bellen naar de kunstshop (073-6291558) en hoort u van de gastvrouw of het tijdstip dat u wil komen op die zondag, bevestigd kan worden. Bij voorbaat bedankt voor uw begrip en medewerking. *

Lees voor het aanmelden de corona maatregelen svp! In Kunstlocatie Würth is het verplicht een mondkapje te dragen.

Wij vertrouwen op uw medewerking en danken u hartelijk.

Water, Wolken, Wind verlengd tot en met 23 januari 2022

In verband met de maatregelen die er genomen worden om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is Kunstlocatie Würth tijdelijk gesloten geweest. We willen graag iedereen de mogelijkheid bieden de tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ alsnog te komen bezoeken. Daarom is deze tentoonstelling verlengd tot en met 23 januari 2022.

Bekijk hier de folder : ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’

Waterwolkenwind

Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth

Water, Wolken, Wind bepalen mede het klimaat van onze planeet Aarde en maken deel uit van ons dagelijks leven. Sinds mensenheugenis fascineren ze de mensen. Water, wolken, wind – in al hun verschijningsvormen – zijn door de eeuwen heen als onderwerpen gebruikt door kunstenaars in hun werk.

De Verzameling Würth omvat ruim 18.000 kunstwerken, waarvan een groot aantal van deze werken een grote diversiteit aan verwijzingen naar deze (natuurlijke) fenomenen bevat, met een indrukwekkend gebruik van diverse materialen. ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ is een gevarieerde tentoonstelling en bestaat uit 47 kunstwerken, vanaf 1835 tot heden.

Bekijk hier de folder : ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’

Uw bezoek plannen

Wees welkom, geniet van de kunstwerken met het thema ‘Water, Wolken en Wind’. Wij staan voor u klaar, de gastvrouw is behulpzaam, de kunstshop is geopend en de tentoonstellingsfolder met meer informatie ligt voor u klaar om uw bezoek compleet te maken. Wil je een bezoek brengen aan Kunstlocatie Würth? Reserveer dan een tijdslot via ons reserveringsformulier. Je kan een tijd reserveren als ‘individuele bezoeker’ of voor een rondleiding (max. 6 personen).

De expositie ‘In je element’

De expositie ‘In je element’ met 8 kunstwerken van 8 verschillende Brabantse kunstenaars is verlengd tot en met 30 oktober 2021.

element

*De gezondheid van onze museumbezoekers, medewerkers en vrijwilligers staat voorop. Daarom hebben we maatregelen genomen; extra maatregelen aanvullend op het voorgeschreven protocol van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Lees hier meer >

vacature

Kunstlocatie Würth ’s-Hertogenbosch zoekt jou!

Wij zijn op zoek naar een ‘Gastvrouw / Gastheer‘

Kunstlocatie Würth onderstreept haar gastvrije houding ten aanzien van de bezoekers van Kunstlocatie Würth door middel van een team van vrijwilligers.

Kunstlocatie Würth zoekt een bekwame vrijwilliger die zich in wil zetten als: Gastvrouw / gastheer

> Lees meer

workshop

Maak kennis met Kunstlocatie Würth!

Workshops voor kinderen in de herfstvakantie (gratis)

Knutselmonsters en kunstliefhebbers opgelet! Maak kennis met de kunstwerken in de tentoonstelling 'Water, Wolken, Wind - kunstwerken uit de Verzameling Würth' en geniet daarna van de creatieve workshop met Würth materialen.

Aanmelden kan (binnenkort) via hun website: https://www.actiefindenbosch.nl/ Dus houd de website in de gaten, meld je aan en wij zien je graag in Kunstlocatie Würth.

Impressie Kunstlocatie Würth

Voor een impressie van Kunstlocatie Würth, sinds 2002 gevestigd in het hoofdkantoor van Würth Nederland B.V. op bedrijvenpark De Brand in ’s-Hertogenbosch, kunt u kijken naar de film van CityFilm.

Facebook pagina van Kunstlocatie Würth Facebook pagina van Kunstlocatie Würth
Like ons en blijf op de hoogte van al onze activiteiten, workshops en kinderateliers!