Alleen voor ondernemers  

Bezoeken en activiteiten

route & openingstijden
Actueel
Route en openingstjden

Komt u met het openbaar vervoer of met de auto? Op deze pagina ziet u hoe u Kunstlocatie Würth kunt bereiken

Lees meer >

individueel bezoek
Bezoeken
Aanmelden individueel bezoek

Om de tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ te bezoeken. U dient hiervoor wel een afspraak te maken.

Plan hier een tijdslot >

rondleiding
Bezoeken
Aanmelden rondleidingen

Uw rondleiding voor tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ kunt u hier inplannen (maximaal 6 personen)

Boek hier uw rondleiding

corona
Voor uw en onze veiligheid!
Corona maatregelen

Kunstlocatie Würth eigen maatregelen getroffen, die onder andere passend zijn om de 1,5 meter afstand in acht te kunnen nemen.

Lees meer >

Reserveer een tijdslot

Wilt u een bezoek brengen aan Kunstlocatie Würth? Reserveer dan een tijdslot via het reserveringsformulier. Lees voor uw bezoek ook het Coronaprotocol dat wij hanteren voor uw en onze veiligheid!

Lees hier meer over het reserveren van een tijdslot ►

Voorafgaand aan uw bezoek, dient u zich aan te melden en uw tijdslot te reserveren.

Dit kan op drie manieren. Bekijk hieronder de drie mogelijkheden en kies 1 optie die het beste bij u past. Wij heten u vanaf 5 juli 2021 weer van harte welkom:

Reserveren van een tijdslot op een latere datum dan u de aanvraag indient:

1. Digitaal: Wij vragen u om een tijdslot te reserveren voor uw bezoek via dit digitaal formulier

U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Deze bevestiging heeft u nodig wanneer u Kunstlocatie Würth bezoekt (tonen op uw mobiele telefoon volstaat).Omdat wij handmatig moeten nagaan of er plaats is, kan het even duren voordat u een bevestigingsmail ontvangt. Dit formulier is gewenst bij reserveringen die níet op dezelfde dag plaatsvinden.

Reserveren van een tijdslot voor op dezelfde dag dan dat u de aanvraag doet:

2. Per telefoon: U kunt tijdens openingstijden van de kunstshop 11.00 – 17.00 uur van zondag t/m vrijdag ook rechtstreeks bellen met de gastvrouw en een plaats reserveren voor reserveringen op die dag zelf (niet voor dagen die daarna volgen!). Telefoonnummer 073-6291558

3. Op locatie: U kunt tussen 11.00 – 17.00 uur op werkdagen en zondagen altijd even bij de ingang van Kunstlocatie Würth vragen of er plaats is op dat moment. Houd er rekening mee dat de gastvrouw / gastheer u zou kunnen vragen even buiten te wachten tot het einde van het lopende tijdslot, als er op dat moment meer dan 6 personen aanwezig zijn in Kunstlocatie Würth.

Let op! Reserveringen voor zondagen:
U kunt via het aanmeldformulier reserveren voor alle werkdagen (ma t/m vr) en zondagen. Indien u voor de eerstvolgende zondag wil reserveren, moet u dit uiterlijk op de vrijdag vóór 16.00 uur via het digitaal aanmeldformulier doen.

Indien u op de zondag beslist om een bezoek te brengen aan Kunstlocatie Würth op diezelfde zondag, kunt u tussen 11.00 – 17.00 uur bij de ingang van Kunstlocatie Würth zich melden of bellen naar de kunstshop (073-6291558) en hoort u van de gastvrouw of het tijdstip dat u wil komen op die zondag, bevestigd kan worden. Bij voorbaat bedankt voor uw begrip en medewerking. *

Lees voor het aanmelden de corona maatregelen svp! In Kunstlocatie Würth is het verplicht een mondkapje te dragen.

Wij vertrouwen op uw medewerking en danken u hartelijk.

Parkeren Kunstlocatie Würth:
Vanaf de straat ‘Het Sterrenbeeld’ rijdt u over de brug het voorplein van Würth Nederland B.V. op. U kunt uw auto parkeren in de parkeervakken.