Alleen voor ondernemers  

Kunstlocatie Würth – Kunsteducatie

Horst Antes - Kunstwerken uit de Verzameling Würth

vanaf 25 maart 2024

Kunstlocatie Würth biedt kosteloos een educatief programma aan scholen aan. Leerlingen vanaf 4 jaar en van alle leerniveaus zijn welkom. Voor meer informatie neem contact op met: Brigitte.Hoppenbrouwers@wurth.nl

breed 1920x400

Kunstlocatie Würth Onderwijs

Kunstlocatie Würth is de kunstdependance voor moderne kunst binnen Würth Nederland B.V. Alle tentoonstellingen komen voort uit of zijn geïnspireerd op de verzameling Würth. Scholen zijn van harte welkom bij Kunstlocatie Würth. Het educatieve programma dat wordt aangeboden, bestaat uit een rondleiding en een creatieve workshop.

Het educatieve programma kan worden aangepast aan de verschillende leeftijdsgroepen, niveaus en achtergronden en duurt 1 uur. Het programma is zowel geschikt voor regulier basisonderwijs als ook voor speciaal onderwijs (wordt op maat aangeboden). Voor het educatieprogramma voor middelbare scholen kunt u contact opnemen met Kunstlocatie Würth.

De bijzondere combinatie – van een bedrijf in een architectonisch interessant pand en een tentoonstelling die door de educatieve en creatieve workshop toegankelijk wordt gemaakt voor de jeugdige bezoeker – staat garant voor een unieke ervaring!

Reserveren

Een reservering voor het educatief programma dient minimaal 14 werkdagen voorafgaand aan het bezoek bij de Museumleiding bekend te zijn. Zij spreekt verdere details omtrent het bezoek graag persoonlijk door om deze vervolgens schriftelijk te bevestigen.

Bent u docent op een basisschool? Wilt u een plaats reserveren voor uw schoolklas?

U kunt een mail sturen naar Brigitte.Hoppenbrouwers@wurth.nl

LET OP!! De reservering is ONDER VOORBEHOUD tot u de bevestigingsmail heeft ontvangen.

Voor uw interesse-aanvraag, ontvangen wij graag het volgende:

  • Naam school
  • Naam docent + mailadres + telefoonnummer
  • Groep
  • Aantal leerlingen
  • Datum
  • Tijdstip: 9.15 – 10.15 uur, 10.45- 11.45 uur of vanaf 12.15 uur voorkeurstijd zelf op te geven.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Drs. Brigitte Hoppenbrouwers
Leiding Kunstlocatie Würth

Telefoon: (073) 629 15 52
brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl