Inschrijfformulier Individueel bezoek Kunstlocatie

Kunstlocatie Würth heet u vanaf 5 JULI 2021 weer VAN HARTE WELKOM. U kunt uw tijdslot voor de periode vanaf 5 juli al wel vooraf, in de maand JUNI, reserveren. Reservering maken? vul onderstaand formulier in.

Lees hier meer over het reserveren van een tijdslot ►

Voorafgaand aan uw bezoek, dient u zich aan te melden en uw tijdslot te reserveren.

Dit kan op drie manieren. Bekijk hieronder de drie mogelijkheden en kies 1 optie die het beste bij u past. Wij heten u vanaf 5 juli 2021 weer van harte welkom:

Reserveren van een tijdslot op een latere datum dan u de aanvraag indient:

1. Digitaal: Wij vragen u om een tijdslot te reserveren voor uw bezoek via onderstaand digitaal formulier

U ontvangt een bevestiging van uw reservering. Deze bevestiging heeft u nodig wanneer u Kunstlocatie Würth bezoekt (tonen op uw mobiele telefoon volstaat).Omdat wij handmatig moeten nagaan of er plaats is, kan het even duren voordat u een bevestigingsmail ontvangt. Dit formulier is gewenst bij reserveringen die níet op dezelfde dag plaatsvinden.

Reserveren van een tijdslot voor op dezelfde dag dan dat u de aanvraag doet:

2. Per telefoon: U kunt tijdens openingstijden van de kunstshop 11.00 – 17.00 uur van zondag t/m vrijdag ook rechtstreeks bellen met de gastvrouw en een plaats reserveren voor reserveringen op die dag zelf (niet voor dagen die daarna volgen!). Telefoonnummer 073-6291558

3. Op locatie: U kunt tussen 11.00 – 17.00 uur op werkdagen en zondagen altijd even bij de ingang van Kunstlocatie Würth vragen of er plaats is op dat moment. Houd er rekening mee dat de gastvrouw / gastheer u zou kunnen vragen even buiten te wachten tot het einde van het lopende tijdslot, als er op dat moment meer dan 6 personen aanwezig zijn in Kunstlocatie Würth.

Let op! Reserveringen voor zondagen:
U kunt via het aanmeldformulier reserveren voor alle werkdagen (ma t/m vr) en zondagen. Indien u voor de eerstvolgende zondag wil reserveren, moet u dit uiterlijk op de vrijdag vóór 16.00 uur via het digitaal aanmeldformulier doen.

Indien u op de zondag beslist om een bezoek te brengen aan Kunstlocatie Würth op diezelfde zondag, kunt u tussen 11.00 – 17.00 uur bij de ingang van Kunstlocatie Würth zich melden of bellen naar de kunstshop (073-6291558) en hoort u van de gastvrouw of het tijdstip dat u wil komen op die zondag, bevestigd kan worden. Bij voorbaat bedankt voor uw begrip en medewerking. *

Lees voor het aanmelden de corona maatregelen svp! In Kunstlocatie Würth is het verplicht een mondkapje te dragen.

Wij vertrouwen op uw medewerking en danken u hartelijk.