Ankers en ankersystemen overzicht

Productinfo

Eenvoudig alleen een lamp bevestigen of een zwaar belastbare balustrade – in het zeer veelzijdige anker en pluggen assortiment van Würth vindt u de ideale oplossing voor uw montagesituatie. Van klassieke kunststof pluggen en injectiemortels tot de nieuwste generatie spreidankers bieden wij u een veelvoud van verschillende kwalitatief hoogwaardige producten aan, waarvan er veel over een Europese technische goedkeuring beschikken.

Voor bevestiging in droge- of vochtige binnenruimten (bijv. badkamer of vochtige kelder) evenals bevestiging in buitenbereik, die corrosiebestendig moeten zijn, hebben wij de geschikte ankers. Zelfs wanneer bevestigingen in bijzonder agressieve omgevingen, zoals tunnels, slecht geventileerde parkeergarages, en bij chloor- of zouthoudende atmosferen (zwembaden en aan de kustgebieden) bevestigd moeten worden, hebben we daar een geschikte producten voor.

Vele Würth bevestigingssystemen zijn in een breed toepassingsgebied inzetbaar.
Daarnaast zijn we continu bezig ons assortiment te optimaliseren, om de vraag in de markt een stap voor te zijn. Daarvoor werken wij nauw samen met onze specialisten in de anker- en pluggenontwikkeling.

nuproberen
betonschroef

Nieuw! Betonschroef W-BS

De snelste bevestigingsoplossing voor in beton.

De betonschroef W-BS is de laatste ontwikkingvan Würth en overtuigt u met zijn snelle montage en hoge draaglasten. Bovendien biedt de betonschroef W-BS de eindverbruiker enorme flexibiliteit tijdens montage.

Overtuig uzelf van deze geweldige bevestigingsoplossing!

nuproberen