Voortgekomen uit de ideeën van de vakman.
Gemaakt door Würth.

Onze klanten hebben ons geïnspireerd om een nieuw accu systeem te ontwikkelen: M-Cube: compacte machines gecombineerd met krachtige en duurzame batterijen. Dit garandeert u als professional maximale vrijheid tijdens het werken. De krachtige en duurzame 18 Volt Li-Ion-batterijen passen op alle draadloze gereedschappen van Würth M-Cube. Het intelligente accumanagement met continue celbewaking zorgt voor een optimaal stroomverbruik met een lange levensduur. Een geïntegreerd cellenframe voor stevigheid en optimale warmteafvoer beschermt de batterij tegen oververhitting en schokken. En de LED-laadmeter laat u weten hoe lang u nog kunt werken.

Krachtige accu-technologie - Duurzaam en veilig

Met de krachtige M-Cube-accu’s van Würth kunt u zo flexibel mogelijk blijven: eenvoudig de machine vervangen en doorgaan met werken.

  • Stevig frame met optimale warmteafvoer beschermen tegen oververhitting en trillingen
  • Lange levensduur en optimale prestaties
  • Permanente monitoring van de beschikbare accucapaciteit
  • Rubberen buitenkant zorgt voor een vaste grip

M-Cube

Onze M-Cube machines

Bestel vandaag nog uw M-Cube machine. De accu-boorschroefmachine compact, de accu haakse slijpmachine compact, de accu-boorschroefmachine power en de accu-klopboormachine power combi zijn vanaf nu te verkrijgen! De komende maanden kunt u uitkijken naar nog veel meer apparaten uit ons nieuwe M-Cube accu systeem.

Accu-boorschroefmachine ABS Power

De accu-boorschroefmachine M-Cube voor zware toepassingen met extreem hoog draaimoment laat vakmensen niet in de steek. Deze allrounder met maximaal vermogen is vooral geschikt voor veeleisend gebruik op de bouwplaats. Hij is handig in gebruik en onderhoudsvriendelijk. Veel krachtige functies, zoals de krachtige borstelloze motor en de extra handgreep voor volledige controle en optimale krachtoverbrenging, helpen u snel, efficiënt en veilig te werken.

 

Accu-klopboormachine ABS 18 Power Combi

Of het nu gaat om massief metselwerk of een dikke schroef: met deze M-Cube accu-klopboormachine met extra klopboorfunctie is geen enkel obstakel te moeilijk. Hij combineert optimale kracht met maximale flexibiliteit en is geschikt voor alle veeleisende toepassingen. Met zijn unieke kenmerken overtuigt hij elke expert: de functieschakelaar kan aan beide kanten worden bediend en is dus perfect voor zowel rechts- als linkshandigen. Bovendien is de klopboormachine handig in gebruik en onderhoudsarm. De extra handgreep zorgt voor volledige controle en optimale krachtoverbrenging.

Accu-boorschroefmachine ABS 18 Compact

De ABS 18 Compact is een compacte, krachtige, borstelloze accu-boorschroefmachine voor middelzware schroef- en boorwerkzaamheden. Ondanks het robuuste ontwerp is de machine licht en handig en kunt u snel en duurzaam werken. Hij biedt een maximum draaimoment van 60 Nm en krachtig presterende accu technologie.

Accu haakse slijpmachine AWS 18-125 P Compact

De AWS 18-125 P COMPACT is de perfecte draadloze haakse slijper voor middelzware slijp- en afbraamwerkzaamheden. Dankzij het gereedschapsvrije quick-release systeem en de verstelbare beschermkap kan deze in een flits worden aangepast, afhankelijk van de toepassing.

Accu-boorhamer ABH 18 Compact

De compacte accuboorhamer maakt snel, nauwkeurig en moeiteloos werken mogelijk, zelfs in de zwaarste toepassingen. De geoptimaliseerde coördinatie van de slagsterkte met de slagfrequentie versnelt de boorvoortgang bij hamerboren. U kunt in een mum van tijd schakelen tussen hamerboren, boren en beitelen. Dankzij de verwisselbare boorkop is aanpassing aan de betreffende toepassing uiterst eenvoudig. De krachtige stofafzuiging voorkomt vuil en het anti-vibratiesysteem beschermt de polsen.

Accu-Boorschroefmachine ABS 18-Basic

Uiterst compacte en krachtige18-volt accu boorschroef machine voor lichte tot middelzware boor- en schroef toepassingen. Comfor tabel en moeiteloos werken boven het hoofd en in krappe ruimtes.

 

 

 

 

Selected for M-Cube

The M-Cube® selection

Premium verspanende gereedschappen voor de perfecte combinatie met onze nieuwe M-CUBE® machines.

YouTube M-Cube