Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Blog

Bescherm jezelf en je huid tegen de zon

Hittestress wordt steeds relevanter. Bescherm jezelf en je huid tegen de zon en de warmte. Hou je huid veilig en je hoofd koel.

Veiligheidsbril op maat in de Würth Shops

Een velighieidsbril op sterkte nodig? Kom naar de Würth Shop en kies je gewenste bril. In de slechts 4 stappen wordt een veiligheidsbril op maat gemaakt.

Nieuwe opleidingseisen diisocyanaten

Voldoe aan de nieuwe eisen met de gratis training

Nieuwe wet kwaliteitsborging

Ontdek wat deze wet betekent voor jou als aannemener, en hoe Würth je daarin kan ondersteunen.

ORSY® oplossingen bij Raxtar/ANC

Raxtar/ANC is al jaren klant bij Würth. Lees in deze review welke ORSY® oplossingen ze gebruiken en wat hun ervaring hiermee is.

Smeervetten

Om het juiste smeervet te kiezen is het belangrijk om te weten uit welke stoffen smeervet kan bestaan en welke specifieke eigenschappen deze bezitten en waar je het vet voor kunt gebruiken.

ORSY® Gereedschapswagen 8.8 CA: Nieuw

De ORSY® Gereedschapswagen 8.8 CA is nieuw in het assortiment en biedt tal van voordelen. Met de gereedschapswagen 8.8 CA heb je alles binnen handbereik, in precies de samenstelling die jij wenst.

Bescherm, reinig en verzorg je werkhanden!

Als vakman worden je handen dagelijks blootgesteld aan agressieve stoffen tijdens je werk in werkplaatsen of andere industriële ruimtes. Diverse stoffen als verf, oliën en vetten hechten zich snel aan de huid, wat kan lijden tot schadelijke gevolgen. Onze huidverzorgingsserie biedt in 3 stappen de optimale bescherming, reiniging en verzorging.

Veiligheid omtrent voedingsmiddelen: Het NSF-keurmerk

Product veiligheid is helemaal belangrijk in branches en sectoren waar er met levensmiddelen of water wordt gewerkt. Het internationale keurmerk NSF zorgt voor een globale controle en keurmerk hiervoor.

Gebruik bodembeschermers tegen roest

Het gebruik van bodembeschermers is essentieel bij het tegengaan van roest op de bodemplaten. Met behulp van verschilende soorten bodembeschermers kun je de carrosserie goed beschermen.

Producten

De ECO handschoen

Duurzame werkhandschoenen met een perfecte touch voor het milieu! De ecohandschoen is op een duurzame manier vervaardigd met het oog op de circulaire economie.

Maak kennis met de echte montagehandschoenen

Tigerflex Double: DE montage handschoen waarvan beiden zijde gebruikt kunnen worden. Halveer je kosten met de duurzame innovatie op gebied van werkhandschoenen.

Disposable werkhandschoenen

Blijf veilig werken tijdens werkzaamheden waar chemische stoffen een gevaar vormen of mogelijke vervuiling van grote invloed is op de productie. Met zoveel verschillende soorten wegwerphandscoenen is er altijd een die voldoet aan alle eisen.

5 belangrijkste eigenschappen van tiewraps

Iedereen heeft ze wel eens gebruikt of gezien, binnenshuis, buitenshuis of op het werk. Een tiewrap, ook wel een kabelbinder genoemd, is een plastic riempje voor het samenbundelen of vastmaken van objecten. Maar wat zijn nu de verschillen en waar moet je op letten bij het kiezen van een tiewrap?

De Ecofresh veiligheidsschoen van gerecycled materiaal

De Ecofresh schoen is de milieuvriendelijke oplossing voor de milieubewuste werkgever. Gemaakt van +/- 70% gerecyclede grondstoffen en Cradle to Cradle materialen heeft het een veel kleiner impact op het milieu dan gewone veiligheidsschoenen.

De herbruikbare betonschroef W-BS-T voor tijdelijke bevestiging

De betonschroef ABS-WII ST is goedgekeurd voor tijdelijke bevestigingen van bouwplaatsinrichtingen in jong beton. Ideaal voor schoren, steigers of valbeveiligingen die in niet uitgehard beton bevestigd moeten worden

Hoe richt ik mijn werkruimte in om veilig te werken tijdens het coronavirus?

Het coronavirus, oftewel covid-19, houdt heel de wereld al maanden in zijn greep. We worden beperkt in ons dagelijks leven, zowel privé als tijden ons werk. Wij vertellen hoe jij jouw werkruimte veilig in kunt richten voor het nieuwe normaal.

Hoe desinfecteer ik een auto in 3 eenvoudige stappen?

Het grondig desinfecteren van een auto is nu belangrijker dan ooit. Het desinfecteren zorgt ervoor dat de auto van binnen goed gereinigd is en vrij is van virussen en bacteriën. Het desinfecteren van een auto gaat in drie eenvoudige stappen.

Voorjaarsschoonmaak van uw magazijn

De voorraadtelling en opschonen van het magazijn is bij uitstek een klus voor het voorjaar. De grote voorjaarsschoonmaak van het magazijn van materiaal dat niet meer wordt gebruikt of wat vervangen is door een vernieuwde versie. Vergeet ook u chemie producten niet! ISI gevaarstofmanager kan u helpen uw chemie voorraad op orde te krijgen

Service

Tigerflex Guard: nieuwe snijbestendige én naaldbestendige handschoen

De Tigerflex Guard is een nieuw familielid in de Tiger familie. Deze bijzondere handschoen is een unieke combinatie van snijbestendig en naaldbestendig. Het geïntegreerde stalen gaas voorkomt dat de naaldpunten doordringen door de handschoen.

Producten

Assy®: de schroef voor de hout- en bouwbranche

Een Assy® schroef verbindt het hout in plaats van het te splijten en kan universeel worden gebruikt: zowel bij de meubelbouw en interieurbouw als bij het dak. Zijn asymmetrische draad zorgt voor 50% snellere inschroefsnelheid in vergelijking met normale spaanplaatschroeven.

Producten

Grondig handen wassen instructie poster

Juist nu is het extra belangrijk om goed de handen te wassen, daarom stellen we deze poster voor u beschikbaar. Download en print de poster en hang hem bijvoorbeeld op bij de wasbak.

Service

Welke type brandblusser heb ik nodig voor mijn bedrijf?

Bij het ontstaan van een brand is het van groot belang om de juiste brandblusser bij de hand te hebben. Een blustoestel is zeer waardevol in het beginstadium van een brand om snel en goed te kunnen blussen. Maar niet iedere brandblusser is geschikt voor ieder type brand. Het gebruik van de verkeerde brandblusser kan de brand in het slechtste geval zelfs verergeren. Maar wil je weten welke brandblusser jij nou nodig hebt?

Producten

De vering van een auto vervangen met een veerspanner

Vraag je je wel eens af hoeveel druk de spiraal kan hebben, weet je niet wat te doen met een bananenveer, heb je wel eens moeite met het demonteren van een schokdemper of is de veer al eens om je oren gevlogen? Wij hebben de antwoorden.

Producten

Makkelijk doorwerken in het donker met de juiste werklamp

De dagen worden korter waardoor er gedurende de dag meer in het donker moet worden gewerkt. Goed licht is daarom belangrijk om goed en veilig aan het werk te blijven. Een werklamp is daarom een ideaal hulpmiddel om extra verlichting te creëren op plekken waar dit nodig is. Een bouwlamp is een verplaatsbare lichtbron die in allerlei soorten en maten verkrijgbaar is zodat er altijd een geschikte werklamp is voor iedere klus.

De oplossing voor een rechte en stabiele werkplaatspers: De perstafelsteun

Mag ik eens vragen, wat ligt er onder jouw werkplaatspers? Laat me raden….Een grote bak, met daarin diverse stukken metaal, gelaste onderdelen en zelf vervaardigde hulp stukken en knutsel steuntjes.

Voor welke toepassing gebruik je welk soort acculader of booster?

Een acculader gebruik je om de accu van auto’s te laden in de werkplaats, maar ook om in de showroom te druppelladen of voor diagnose. Naast acculaders zijn er ook accuboosters of zogenoemde starthulpen die een lege accu weer aan de praat krijgen. Wat is nu het verschil tussen deze laders en boosters en voor welke toepassing kun je ze gebruiken?

Producten

Waarom is ADAS kalibratie zo belangrijk?

ADAS (Advanced Driver Assistance System) of rijhulpsysteem is in veel nieuwe auto’s en andere voertuigen standaard aanwezig. Om een correcte en veilige werking van het systeem te garanderen, is regelmatige ADAS kalibratie en controle noodzakelijk.

Producten

Hoe kies ik het juiste borgmiddel?

Voor het lijmen van metalen verbindingen heb je de juiste lijm nodig. Je kunt niet zomaar met elke lijm een schroefdraad of lager vastlijmen. Voor het lijmen van metaal heb je een zogenoemd borgmiddel nodig die zorgt voor een goede sterke verbinding en ook nog eens het materiaal afdicht. Er zijn 6 eigenschappen waar je op moet letten bij het kiezen van een borgmiddel.

Producten

6 veelgemaakte fouten bij het gebruiken van ankers

Ankers zijn gemaakt om hoge belasting aan te kunnen in onder andere beton. Zo worden ze gebruikt voor bevestiging van metaalconstructies, consoles, bodemplaten, steunen, buizen, houtconstructies, balken etc. Het is belangrijk dat je de ankers op de juiste manier bevestigt. Lees in de blog de veelgemaakte fouten.

Producten

Waarom werken met een blauw licht filter bril?

Blauw licht-straling van lichtbronnen of schermen kunnen de ogen van sommige mensen irriteren of vermoeien. Blauw licht is namelijk heel helder en heeft een hoog energieniveau. De oplossing hiervoor is een computerbril of blauw licht filter bril.

Producten

Wijzigingen in de norm EN 388 voor snijbestendige handschoenen

De EN 388 norm bepaalt in welke mate een veiligheidshandschoen beschermt tegen gevaren als gevolg van schuren, snijden, perforeren en scheuren. Deze norm is onlangs herzien, maar wat houdt deze wijziging nu in? Je leest het in deze blog.

Producten

Veilig werken aan elektrische auto's met ESR schoenen

Würth introduceert een nieuwe isolerende (ESR) veiligheidsschoen, speciaal voor het werken aan elektrische en hybride voertuigen: de Stretch-X Electric. Lees in de blog waarom deze schoenen juist zo geschikt zijn om aan elektrische auto's te werken.

Producten

Würth Nederland wint de Digital Transformation Award 2019!

Op het Würth Congres 2019 in Vancouver heeft Würth Nederland de award gewonnen voor digitale verandering. Een mooi resultaat voor de afgelopen jaren waarin Würth Nederland tal van nieuwe concepten en innovaties heeft geïntroduceerd. Würth Nederland heeft hierin een echte voortrekkersrol en werkt non-stop aan vernieuwingen en verbeteringen op gebied van E-Commerce.

Onderneming

Hoe kies je het juiste zaagblad?

Het kiezen van het juiste zaagblad is cruciaal voor een optimaal werkresultaat. Met behulp van ons toepassing- en kleurcoderingssysteem kun je eenvoudig bij het juiste type zaagblad uitkomen.

Producten

Wat maakt een multitool zo handig?

De multitool is inzetbaar voor ontelbare werkzaamheden. Door de eenvoudig verwisselbare bladen is de multitool heel handig in gebruik.

Producten

In 3 stappen naar het juiste smeermiddel

Dat smeermiddelen helpen bij het tegen gaan van slijtage en roest, zorgen voor minder storing en leiden tot lagere kosten, dat weten we wel. Maar hoe kies je nou het juiste smeermiddel in het oerwoud van Kruipolie, Teflonspray, smeeroliën, spuitvet, en overige smeermiddelen?

Producten

Wat is het verschil tussen diverse soorten lijnlasers?

Het gebruik van een lijnlaser is erg handig voor zoal het betegelen van wanden, plaatsen van een tussenmuur, plaatsen van keukens en uitlijnen van plafondverlichting. Zo kun je een puntlijnlaser, kruislijnlaser of multilijnlaser gebruiken. Maar wat is nu het verschil tussen deze verschillende typen lijnlasers?

Lees meer >

Producten

4 tips voor de juiste adembescherming

We doen het duizenden keren per dag, zonder veel moeite: we ademen. Zo voorzien we ons lichaam van vitale zuurstof. Maar soms zitten er schadelijke stoffen verborgen in de lucht die ons in leven moet houden. Geschikte adembescherming is daarom van het grootste belang. In deze blog hebben we samengevat hoe je de juiste adembescherming kunt kiezen.

Producten

8 tips voor het aanschaffen van een bouwstofzuiger

Bij het schuren, boren, slopen of zagen komt er vaak veel stof vrij, dat schadelijk of zelfs kankerverwekkend kan zijn. Om je zo min mogelijk aan deze schadelijke stoffen bloot te stellen is het gebruik van een bouwstofzuiger essentieel. Deze bestaan in verschillende uitvoeringen. Zo kunnen ze verschillen in zuigkracht, maar bijvoorbeeld ook in filterklasse. Met deze tips is de aanschaf van een bouwstofzuiger een stuk eenvoudiger.

Producten

Wij zijn officieel preferred supplier van de Skills Heroes: vakwedstrijden voor mbo-studenten.

Onderneming

Persoolijke beschermingsmiddelen voor de winter

Tips om het lekker warm te houden.

Categorieën

Online-Shop
Alles over online bestellen
ONLINE-SHOP

Lees hier meer over bestellen in de Online-Shop.

Service
Informatie over onze tools
SERVICE

Alles wat u wilt weten over onze online service tools.

Producten
Productinformatie
PRODUCTEN

Lees hier meer over de nieuwste producten.

Onderneming
Würth
ONDERNEMING

Al het nieuws over Würth Nederland B.V.