Blog

EHBO
EHBo op de werkplaats

Bij ongevallen op het werk is het belangrijk om snelle zorg en eerste hulp te kunnen bieden. Maar welke EHBO middelen zijn er? In deze blog behandelen we alle belangrijke aspecten van eerste hulp op het werk.

Lees meer >

Hout schuren met succes
Hout schuren met succes

Bij het schuren van hout wordt het resultaat gebaseerd op een aantal factoren. Voor een perfect resultaat spelen naast opleiding, bekwaamheid en ervaring ook de toegepaste schuurmiddelen, het gereedschap en de machines een cruciale rol. De juiste selectie en correcte toepassing van schuurmiddelen zijn de basis voor een optimaal schuurresultaat.
Lees meer >

Varifix
Varifix gecertificeerd C2C

Ons montagerailsysteem Varifix heeft het Cradle to Cradle (C2C) certificaat ontvangen. Dit internationale certificaat is de strengste en meest betrouwbare maatstaf voor uiterst duurzame producten.

Lees meer >

Metal Heroes

Metal Heroes

De Metaalindustrie is belangrijk voor de Nederlandse economie. Würth is dan ook erg trots op haar Metaalklanten. Wij bieden onze klanten daarom een podium om hun verhaal te vertellen. Zo laten we zien wie deze verborgen Helden zijn van de Metaalindustrie.

Lees meer >

Lotux Defrost dooikorrels
13 voordelen van Lotux Defrost dooikorrels

Met Lotux Defrost dooikorrels is ijs ontdooien een gemak. Waarom zijn Lotux Defrost dooikorrels beter dan strooizout?

Lees meer >

PBM Winter
Persoolijke beschermingsmiddelen voor de winter

Tips om het lekker warm te houden

Lees meer >

Assy: de schroef voor de hout- en bouwbranche
Assy®: de schroef voor de hout- en bouwbranche

Een Assy® schroef verbindt het hout in plaats van het te splijten en kan universeel worden gebruikt: zowel bij de meubelbouw en interieurbouw als bij het dak. Zijn asymmetrische draad zorgt voor 50% snellere inschroefsnelheid in vergelijking met normale spaanplaatschroeven.

Ontdek hier de Assy schroef >

Weet jij de betekenis van de gevaarstofsymbolen?
Weet jij de betekenis van de gevaarstofsymbolen?

1 op de 6 Nederlanders hebben te maken met gevaarlijke stoffen op hun werk. Op dit soort producten zijn waarschuwingen afgebeeld op de etiketten door middel van gevaarstofsymbolen. Maar weet je eigenlijk wel wat deze symbolen betekenen?

Lees meer >

Gasbrander
Welke gasbrander gebruik ik bij welke toepassing?

Dakwerk, precisiewerk, verhittingswerk of buitenwerk? Würth heeft verschillende soorten gasbranders in het assortiment. Maar welke gasbrander gebruik je bij welk toepassingsgebied?

Lees meer >

Ankers en pluggen
Top 10 Ankers en pluggen

Ook zo benieuwd naar de populairste ankers en pluggen van Würth? In deze top 10 staan al onze bestverkochte verankering toppers in de Metaal branche van 2018.

Lees meer >

Ladders en trappen blog
Welke ladder of trap kies ik?

Voor veilig werken op hoogte is het belangrijk de juiste ladder of trap te kiezen voor je werkzaamheden. Maar wat is nu het verschil tussen ladders en trappen en welke moet je kiezen voor welk soort werk? Lees meer >

Veilig lassen
Veilig lassen

Lassen is een activiteit die de nodige risico’s met zich meebrengt. Daarom is het erg belangrijk dat je de juiste beschermende kleding en PBM’s gebruikt om je te beschermen tegen deze gevaren. Welke werkkleding en PBM's gebruik je bij het lassen?

Lees meer >

Categorieën

Online-Shop

Alles over online bestellen

ONLINE-SHOP

Lees hier meer over bestellen in de Online-Shop.

Service

Informatie over onze tools

SERVICE

Alles wat u wilt weten over onze online service tools.

Producten

Productinformatie

PRODUCTEN

Lees hier meer over de nieuwste producten.

Onderneming

Würth

ONDERNEMING

Al het nieuws over Würth Nederland B.V.