Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Garage
Hydrauliek

Ontdek waardevolle kennis, praktische adviezen en diepgaande inzichten om jouw expertise als vakman te versterken. Bekijk alles over verbindingstypes, drukberekeningen en onderhoudsprotocollen die zijn afgestemd op de uitdagende cargowereld. Onze webpagina biedt een overzicht van essentiële hydraulische systemen voor het soepel laten verlopen van jouw operaties, van het hanteren van zware ladingen tot het veilig verplaatsen van kostbare goederen.

Wurth_Hydrauliek_catalogus

WÜRTH HYDRAULIEK CATALOGUS

Würth Hydrauliek Catalogus, dé plek voor hoogwaardige producten en oplossingen voor uw hydraulische projecten. Van fittingen tot gereedschappen, wij hebben alles wat u nodig heeft. Onze experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Bekijk nu ons assortiment en bereik uw hydraulische doelen.

Download bestanden

Algemeen deel
Verbindingstypes, schroefdraad en eenheden worden duidelijk uitgelegd om begrip te vergroten. Deze uitleg is cruciaal voor monteurs en professionals in hydrauliek, waardoor ze effectiever kunnen werken en problemen beter kunnen oplossen.

Slangen en slangleidingen
Veiligheid bij hydraulische leidingen en slangen benadrukt, met productie-, installatie- en opslagrichtlijnen. Ook behandeld: nominale diameters en persmaattabellen voor nauwkeurige toepassingen.

Schroefverbindingen
Het monteren van diverse schroefverbindingen, inclusief enkel- en dubbelgekante snijringen, laskegels en JIC koppelingen, wordt besproken, samen met drukwaarden en aanhaalmomenten voor verschillende schroefdraadverbindingen.

 

Leidingklemmen
Het leidingklemmenprogramma omvat standaard-, zware en dubbele klemseries, met specifieke installatie-instructies voor diverse montagemethoden en aanbevolen klemafstanden, inclusief maximale aandraaimomenten voor schroeven.

Snelkoppelingen
Het hoofdstuk over snelkoppelingen voorziet in uitgebreide instructies en veiligheidsrichtlijnen voor installatie, gebruik en onderhoud, inclusief belangrijke informatie over diverse aspecten zoals drukbereik en weerstand tegen media.

Kogelkranen
Kogelkranen bieden algemene informatie over hogedruk- en standaardkogelkranen, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan hun ontwerp, gebruik en onderhoud, inclusief schakelschema's voor kogelkranen met meerdere poorten.

Verbindingstypes en Schroefdraad Definitie

Ontdek de essentiële verbindingstypes in hydraulische systemen voor auto's en vrachtwagens. De keuze en installatie van de juiste verbindingen zijn van vitaal belang om lekkages te voorkomen en de betrouwbaarheid van uw systeem te waarborgen. Hieronder vindt u handige tabellen voor nauwkeurige verbindingen.

Verbindingstypes en Schroefdraad Definitie 1
Verbindingstypes en Schroefdraad Definitie 2
Eenheden en Conversies

We begrijpen hoe belangrijk het is om snel en nauwkeurig tussen verschillende eenheden te kunnen converteren in uw werk als auto- en vrachtwagenmonteur. Daarom bieden we duidelijke uitleg en handige conversietabellen voor lengte, volume, druk, temperatuur en meer. Of u nu een bandenspanning moet omrekenen of de juiste boutmaat moet vinden, onze kennisbank staat voor u klaar.

Eenheden en Conversies