Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Blog - Onderneming Würth Nederland

Opening Würth SHop Breda

Samen met het Ronald McDonald Huis Tilburg is onze nieuwste Würth Shop te Breda officieel geopend. Ook deze shop is ingericht volgens het nieuwste Shop concept.

Opening Würth Shop Deventer

Würth Nederland B.V. opende haar 36ste Würth Shop in Nederland. Deze nieuwe Würth Shop is gevestigd aan de Hanzeweg 24 te Deventer.

Emerce: Digital Commerce in B2B

B2B-bedrijven met groeiambitie kunnen niet om slimme digitale strategie heen. Met focus op sales-, product- en e-commercespecialisten maak je van digital commerce binnen elke B2B-organisatie een succes. Onze key accountmanager Edo den Boef vertelt in een interview met Emerce hoe digital commerce bij Würth werk.

Lees het hele artikel hier >

Handwerkstatt praktijkstage in Oostenrijk

Tijdens de “Handwerkstatt” stageweek in Oostenrijk hebben 9 leerlingen van de Bossche Vakschool samen met 8 Franse en 8 Duitse leerlingen allerlei klussen uitgevoerd rondom de Heilbronner Hütte in Montafon (Oostenrijk). De reis is een initiatief van de Stichting Würth.

Würth Shop Amersfoort geopend!

Oliver Kühl, directeur van Würth Nederland heeft woensdag 25 september 2019 samen met Agatha Kleis, manager Ronald McDonald Huis Utrecht, Würth Shop Amersfoort officieel geopend. Ook in deze nieuwe Würth Shop staat de beleving van de klant centraal.

Een baan als shopmedewerker?

Lees hier wat het werk van een shopmedewerker bij Würth zo uniek maakt.

Würth Nederland wint de Digital Transformation Award 2019!

Op het Würth Congres 2019 in Vancouver heeft Würth Nederland de award gewonnen voor digitale verandering. Een mooi resultaat voor de afgelopen jaren waarin Würth Nederland tal van nieuwe concepten en innovaties heeft geïntroduceerd. Würth Nederland heeft hierin een echte voortrekkersrol en werkt non-stop aan vernieuwingen en verbeteringen op gebied van E-Commerce.

Eersteklas hout

Baanbrekend in de Filippijnen: de nieuwe terminal op de internationale luchthaven Mactan Cebu heeft een golvend dak dat volledig van hout is gemaakt - de enige in zijn soort in Azië tot nu toe. Würth heeft de bevestigingstechnologie voor dit spectaculaire gebouw geleverd.

Opening Shop Hilversum

Tijdens de speciale V.I.P.-opening op 3 september 2019 zal de wethouder Gemeente Hilversum, de heer Jaeger, samen met de directeur van Würth Nederland B.V., de heer Blum, de shop feestelijk officieel openen.

Eerste Würth Shop XL in Helmond

Vol trots heeft Würth Nederland B.V. op woensdag 23 januari 2019 de eerste Würth Shop XL in Helmond geopend! Een Shop vol inspiratie, beleving, innovatie en informatie, waarbij veel producten en diensten onder de aandacht worden gebracht.

Interview Emerce

Würth: B2B omnichannel in optima forma

Hoe onderscheidt Würth zich in het B2B-segment? Directeur Winfried Blum en E-Commerce Manager Gerard Scheffel vertellen in een interview met Emerce over de innovatieve commerce-oplossingen van Würth.

Cross-Border Magazine: Customer First!

Cross-Border Magazine schreef over de omnichannel transformatie van Würth vanuit het perspectief van de B2B klant.

Artikel Ecommerce News

Würth haalt 70% van omzet uit face-to-face verkoop

Een slimme snoepautomaat voor handgereedschap, magazijnkasten die zelf voorraad scannen en onbemande winkels. Met geavanceerde digitale oplossingen versimpelt b2b-leverancier Würth het inkoopproces van drie miljoen klanten wereldwijd. Toch blijven directeur Winfried Blum en ecommerce-manager Gerard Scheffel leunen op de basis van hun succes: persoonlijk klantencontact. “Het is niet of-of, maar en-en.”

Lees het hele artikel hier >

Metal Heroes

De Metaalindustrie is belangrijk voor de Nederlandse economie. Würth is dan ook erg trots op haar Metaalklanten. Wij bieden onze klanten daarom een podium om hun verhaal te vertellen. Zo laten we zien wie deze verborgen Helden zijn van de Metaalindustrie.

Awards
Shopping Awards

Würth Nederland B.V. behoort tot de beste B2B online shops van Nederland!

Ecomotive
TU Delft

Würth Nederland B.V. is al 4 jaar sponsor van TU/ecomotive en heeft de bouwers verblijd met een flinke lading gereedschappen en machines.

Categorieën

Online-Shop
Alles over online bestellen
ONLINE-SHOP

Lees hier meer over bestellen in de Online-Shop.

Service
Informatie over onze tools
SERVICE

Alles wat u wilt weten over onze online service tools.

Producten
Productinformatie
PRODUCTEN

Lees hier meer over de nieuwste producten.

Onderneming
Würth
ONDERNEMING

Al het nieuws over Würth Nederland B.V.