Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Opening nieuwe Würth Shop in Hilversum

Opening shop op bijzondere wijze: Würth Nederland B.V. steunt Ronald McDonald Kinderfonds

Vol trots opent Würth Nederland B.V. de Würth Shop in Hilversum: tijdens de speciale V.I.P.-opening op 3 september 2019 zal de wethouder Gemeente Hilversum, de heer Jaeger, samen met de directeur van Würth Nederland B.V., de heer Blum, de shop feestelijk officieel openen.

Nieuwste concept Würth Shops

De Würth Shop in Hilversum is de eerste shop in de lijn van nieuw te openen Würth Shops volgens het nieuwste concept van Würth. Wurth is een totaal leverancier op het gebied van o.a. gereedschappen, bevestigingsmaterialen, PBM’s, lijmen en kitten als smeermiddelen en werkkleding. Een overzichtelijk concept waarbij de vele facetten van Würth tot uiting komen. In de Würth Shop Hilversum gaan product en beleving in elkaar over.

Samenwerking Ronald McDonald Kinderfonds

Tijdens deze bijzondere avond zal ook de directeur / bestuurder van het Ronald McDonald Kinderfonds, mevrouw Westerlaken – Loos, aanwezig zijn als eregast. Würth Nederland B.V. zal een cheque overhandigen aan het Ronald McDonald Kinderfonds. De keuze van Würth Nederland B.V. om samen te werken met het Ronald McDonald Kinderfonds, is niet uit de lucht komen vallen. De Würth Groep, beter bekend als wereldwijd marktleider op het gebied van bevestigings- en montagematerialen, zet zich namelijk óók in op sociaal maatschappelijk gebied. Het behoort tot de identiteit van de onderneming.

Sinds enige jaren ondersteunt Würth Nederland B.V. het Ronald McDonald Kinderfonds op verschillende manieren. Zo kunnen klanten meesparen voor dit goede doel door bepaalde gereedschappen te kopen in de Würth Shops in Nederland. Würth Nederland B.V. draagt een bepaald percentage hiervan af om een volledig ingerichte gereedschapset te kunnen overhandigen aan een nader te bepalen Ronald McDonald Kinderhuis. Zo werden in 2018 en 2019 tijdens de openingen van de Würth Shop Amsterdam Haven en de Würth Shop XL in Helmond een Würth gereedschapset overhandigd aan het Ronald McDonald Emma Huis Amsterdam en het Ronald McDonald Huis Zuidoost Brabant in Veldhoven.

Hlversum Hilversum 2