Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Cargo lifting equpment
Cargo Lifting Equipment
Cargo Lifting Equipment

Grote wagens, grote wielen, grote… problemen? Bij u niet toch?

Het werken aan groot materieel zorgt met enige regelmaat voor zeer zwaar werk, maar gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.

Dit soort uitspraken zijn veel gehoord in een vak met veel sterke mannen (en ook vrouwen) die niet flauw doen en het werk gewoon af krijgen. Toch wordt de gemiddelde leeftijd in de werkplaats steeds hoger en krijgen meer mensen last van fysieke ongemakken, heeft vrijwel elke werkplaats een tekort aan personeel en de aanwas van technische mensen lijkt compleet opgedroogd.

Op zich niet gek, want alles aan het materieel is zwaar. Of het nou om remschijven, -klauwen, -trommels, wielen of accu’s gaat alle onderdelen zijn ruim boven de 23 kg dat door de arbo als max. tilgewicht is bestempeld. En het gewicht is 1, maar krijg het maar eens los of op de juiste plek gemonteerd. Als het vast zit, zit het vaak ook écht vast en een accu vergt vaak een huzaren stukje van de monteur om de oude te verwijderen en een nieuwe fatsoenlijk op z’n plek te krijgen. Hou dat maar eens een leven lang vol. Hoe mooi ook de techniek en hoe groot de liefde voor het vak, de werkplaats voor bedrijfswagens is niet altijd de aantrekkelijkste werkplek. Dus hoe trek je mensen aan, en behoudt je ze als ze er zijn?

Elke monteur kent het wel, een remklauw loshalen of zo’n accu net buiten je macht tillen, geen collega in de buurt, dus toch maar even alleen. En daarna toch even die flink de rug rechten, want het was wellicht toch pittig. Trots dat het gelukt is, dat wel.

Wilt u uw personeel een plezier doen, het werk verlichten én efficiënter maken? Met het Cargo Lifting Equipment van Würth zorgt u er voor dat uw medewerkers veelal alleen het werk kunnen doen, fysiek veel minder belast worden en dus minder kans hebben op blessures. Kortom u wint tijd én bent zuinig op uw personeel.

En die trots?!… Die blijft…

Wil je een mooi overzicht van onze lifting equipment? Gebruik dan de knop hieronder.

Wielboutmontagewagen voor bedrijfsvoertuigen PT1

Biedt bescherming tegen letsel veroorzaakt door koppelpieken, omdat de montagewagen het gewicht van de slagmoersleutel draagt. Voorkomt het verdraaien van polsen, ellebogen, schouders en het gehele bovenlichaam.

Wielboutmontagewagen voor bedrijfsvoertuigen PT1Bandentrekker WE4

Snel en veilig verwijderen van vastzittende wielen met behulp van hydrauliek
• Vergroot de arbeidsveiligheid, omdat er geen slaggereedschap hoeft te worden gebruikt dat schade of letsel kan veroorzaken
• Voor universeel gebruik, maximale variabiliteit dankzij verstelbare trekarmen
• Kan worden gebruikt op een groot aantal bedrijfsvoertuigen
• Wordt geleverd met hydraulische pomp en hydraulische cilinder, zodat deze direct kan worden gebruikt

Bandentrekker WE4Bandenmontagewagen WT 1

Snelle en veilige (de)montage van de wielen van bedrijfswagens. Universeel gebruik voor bandenmaten op bijna alle vrachtwagens, bussen, aanhangwagens en industriële voertuigen. Veelzijdig dankzij de hoge wendbaarheid in krappe ruimtes.

Bandenmontagewagen WT 1Remklauw dolly BT1

Verlicht het montagewerk van de remklauw en bespaart tijd. Zware lasten dragen is niet meer nodige en dus kan het werk door 1 monteur worden gedaan. Voor universeel gebruik, geschikt voor alle soorten vrachtwagens, bussen, aanhangwagens.

Remklauw dolly BT1Montagewagen BT2

Verlicht de last voor de gebruiker bij het (de)monteren van remklauwen, wielnaven, remschijven en remtrommels. Kan door 1 monteur worden bediend voor een aanzienlijke tijdsbesparing. Geschikt voor alle soorten vrachtwagens, bussen, aanhangwagens.

Montagewagen BT2Remschijftrekker DE1 voor bedrijfsvoertuigen

Hydraulisch persgereedschap voor het demonteren van zwevende remschijven op wielnaven van zware voertuigen. Tijdsbesparing doordat het door 1 monteur bediend kan worden. Geen verdere noodzaak voor gebruik van glijhamers of andere zwaar gereedschap.

Remschijftrekker DE1 voor bedrijfsvoertuigenAccu dolly Bus/vrachtwagen RB1

Praktisch hijsgereedschap om te helpen bij het demonteren en monteren van accu's en katalysatoren voor zware voertuigen
• Aanzienlijke tijdbesparing en minder fysieke inspanning nodig bij het vervangen van accu’s
• Kan door één monteur worden bediend voor een aanzienlijke tijdsbesparing
• Zeer goede wendbaarheid in krappe ruimtes dankzij het compacte ontwerp
• Geschikt voor het verwijderen van maximaal 4 batterijen per bewerking
• Heffen van de last door het pedaal in te trappen met de snelheffunctie
• Ook geschikt voor laaggelegen batterijen, zoals op bussen, dankzij de uitschuifbare hefarm
• Perslucht of voeding is niet nodig vanwege de hydraulische aandrijving.

Accu dolly Bus/vrachtwagen RB1