Würth Nederland B.V. draagt haar steentje bij aan de bouw van ‘de auto van de toekomst’

Würth doneert gereedschap aan TU/ecomotive

Links: Reinout Besters, Divisional Marketing Manager Auto / Cargo / Maritime
Rechts: Jelle Vonk, Teammanager van TU/ecomotive

Elk jaar bouwt de TU/ecomotive een innovatieve, elektrische auto. Würth Nederland B.V. is al 4 jaar sponsor van TU/ecomotive en heeft de bouwers onlangs verblijd met een flinke lading gereedschappen en machines.

De meest duurzame auto ter wereld

Een fris team van enthousiaste jonge mensen startten enkele jaren geleden met het ontwikkelen van de meest efficiënte stadsauto. De jaren erna volgden 's werelds eerste modulaire auto en vorig jaar bouweden zij ’s werelds eerste auto van bio-composiet. Dit jaar gaan ze wederom een stap verder en zullen ze de meest duurzame auto tot nu toe maken, gekeken naar de hele levenscyclus van de auto.

Supporten van jong talent

Vanuit de Würth Groep wordt jong talent wereldwijd op verschillende vlakken ondersteund. Zo support Würth Nederland B.V. de energieke groep mensen van de TU/ecomotive met de benodigde gereedschappen en machines. Het team is erg blij met het gereedschap van Würth waarmee ze verder kunnen bouwen aan de auto van de toekomst.

Würth gereedschap TU/ecomotive

Op 6 februari 2018 is de Design Presentation van ‘s werelds meest duurzame auto. Daarna begint het échte bouwen aan een nieuwe toekomst van mobiliteit op het gebied van Automotive.

Meer informatie: tuecomotive