Varifix

Varifix

Snelmontage Systeem

Het montagerailsysteem voor de installatiebranche. Het complete programma voor bouwtechnische installaties dat uitstekende variabiliteit combineert met een snel montagetempo en veiligheid.

Lees meer >

Verankering

Shark

Verankering

Hier vindt u alle productinformatie over ankers en pluggen en de toepassingen. Eenvoudig alleen een lamp bevestigen of een zwaar belastbare balustrade. In het zeer veelzijdige assortiment ankers en pluggen van Würth vindt u de ideale oplossing voor uw montagesituatie.

Lees meer >

Solar

Solar bevestigingssystemen

Lees hier meer over Solar bevestigingssystemen en download de berekeningssoftware.

Lees meer >

Lasers

Lasers

Met een lijnlaser of laserafstandsmeter kunt u zeer nauwkeurig haaks en/of waterpas werken. Bekijk hier alle informatie over ons laserprogramma.

Lees meer >

Lijmzoeker

Lijmwijzer

In 3 stappen naar de juiste lijm

Lees meer >

PBM

Bedrijfskleding en PBM

Van oog- en oorbescherming tot valbeveiliging tot beschermende kleding en helmen. Bekijk het uitgebreide bedrijfskleding en PBM assortiment van Würth.

Lees meer >

M-Cube

M-Cube

Accu-Machines

M-Cube: compacte machines gecombineerd met krachtige en duurzame batterijen. De krachtige en duurzame 18 Volt Li-Ion-batterijen passen op alle draadloze gereedschappen van Würth M-Cube.

Lees meer >

Orsy Mobil

Bedrijfswageninrichting

ORSY® Mobil

Iedere branche heeft zijn specifieke kenmerken en wensen op gebied van bedrijfswageninrichting. ORSY® Mobil is geschikt voor elk type bedrijfswagen en voor alle denkbare werkzaamheden.

Lees meer >

ORSY® SYSTEMEN

Voorraadbeheer

ORSY® Systemen

Het ORSY® systeem zorgt voor optimale voorraadbeheersing. Met onze ORSY rekken, koffers en gereedschapswagens houdt u een goed overzicht en heeft u al uw spullen binnen handbereik.

Lees meer >

Din- en normdelen

Din- en normdelen

U vindt hier onder andere voorspan- en aandraaimomenten voor schroeven, bouten, en uitgebreide technische informatiebladen.

Lees meer >

Brandwerende systemen

Brandwerende systemen

Würth heeft verschillende brandwerende systemen in het programma voor de meeste voorkomende doorvoersituaties om eventuele brand in gebouwen te kunnen vertragen, beheersen en daarmee levens te kunnen redden.

Lees meer >

Civiele bouw

Civiele bouw

Vindt hier alles over de civiele bouw.

Lees meer >

De assyschroef

Assy

De assyschroef

Een ASSY® schroef verbindt het hout in plaats van te splijten en kan universeel worden gebruikt: zowel bij de meubelbouw en interieurbouw als bij het dak. Dankzij de verzonken kop kun je een ASSY® schroef overal in verzinken.

Lees meer >