Alleen voor ondernemers

Alleen voor bedrijven

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

ORSY®

De ORSY® systeemwereld

Würth is de uitvinder van het systeemdenken voor vakmanschap en industrie. Onze formule voor productiviteit en tijdbesparing heet ORSY® (Orde en Systeem). Wat ooit met een rek begon, is tegenwoordig een logistiek concept voor magazijn, werkplaats, voertuiginrichting en bouwplaats. Eén universeel systeem waarin alle onderdelen perfect samen passen.

De basis van de ORSY® systeemwereld staat de maat van de kleinste rode systeembox. Omdat alle elementen op deze maat gebaseerd zijn, past alles naadloos in elkaar. Magazijnstellingen, losse rekken, vakindelingen, gereedschaps- en kleinmateriaalassortimenten, systeemkoffers, bedrijfswageninrichting, en de gereedschapswagen.

Complete service tot aan gebruik

Zowel uw Würth vertegenwoordiger als ons totale ORSY® team kan u adviseren over het ORSY® systeem. Zij nemen alle voorbereidingen en planningen van u over, tot het ORSY® systeem klaar is voor gebruik.

Alle ORSY® systeemoplossingen:

ORSY® 1

Optimaal voorraadbeheer

ORSY® 1

Het ORSY®1 rek maakt inventarisatie en bestellen eenvoudig en overzichtelijk en zorgt zo voor optimaal voorraadbeheer. Volledig op maat te ontwerpen.

Lees meer >

Orsy Bull

Enorm sterk en ongelooflijk flexibel

ORSY® BULL

ORSY® BULL is een een flexibel boxensysteem dat kan worden gebruikt in winkels, werkplaatsen, mobiele werkplaatsen, op bouwplaatsen en in voertuigen.

Lees meer >

ORSY® Gereedschapswagen

Alles bij de hand

ORSY® Gereedschapswagens

Met de ORSY® systeem greedschapswagen heeft u nu alles binnen handbereik, in precies de samenstelling die u nodig heeft. Perfect afgestemd op de producten uit de ORSY® systeemwereld.

Lees meer >

ORSY® Systeemkoffers

Alles op één plek

ORSY® Systeemkoffers

Alle elementen van de ORSY® Systeemkoffers zijn met elkaar te combineren en alles heeft zijn plek. Hierdoor is het terugvinden van kleine onderdelen, gereedschap en machines makkelijker gemaakt.

Lees meer >

ORSY®-scanner

Snel en eenvoudig bestellen

ORSY® Scanner

Scan de barcodes van artikelen met de ORSY®-scanner. De artikelen staan meteen klaar in de Würth Online-Shop of de App om te bestellen.

Meer informatie >

Refillo® Mat

Hervullen van spuitbussen

Refillo® Mat

Refillo® Mat is het veilige en kostenbesparende systeem voor het automatisch hervullen van spuitbussen met materiaal en perslucht.

Lees meer >

planningsprogramma

Ontwerp uw ORSY® 1 rek op maat!

ORSY® 1 rek configurator

Kies het volgende om in te loggen:
Organisatie: Nederland
Taal: Nederlands
Wachtwoord organisatie: denbosch

Start planningsprogramma >

Toolscanner

Hardschuiminlays op maat

Toolscanner

De Toolscanner is een eenvoudige en snelle configurator voor gereedschap hardschuiminlays.

Lees meer >

ORSY voordelen

Nooit meer misgrijpen

Ontdek alle voordelen

Ontdek de vier belangrijkste voordelen van ORSY®

Lees meer >