De ORSY® systeemwereld

Würth is de uitvinder van het systeemdenken voor vakmanschap en industrie. Onze formule voor productiviteit en tijdbesparing heet ORSY® (Orde en Systeem). Wat ooit met een rek begon, is tegenwoordig een logistiek concept voor magazijn, werkplaats, voertuiginrichting en bouwplaats. Eén universeel systeem waarin alle onderdelen perfect samen passen.

De basis van de ORSY® systeemwereld staat de maat van de kleinste rode systeembox. Omdat alle elementen op deze maat gebaseerd zijn, past alles naadloos in elkaar. Magazijnstellingen, losse rekken, vakindelingen, gereedschaps- en kleinmateriaalassortimenten, systeemkoffers, bedrijfswageninrichting, en de gereedschapswagen.

Complete service tot aan gebruik

Zowel uw Würth vertegenwoordiger als ons totale ORSY® team kan u adviseren over het ORSY® systeem. Zij nemen alle voorbereidingen en planningen van u over, tot alles klaar is voor gebruik.

ORSY® 1

ORSY® 1

ORSY®1 - Optimale opslagruimte in bruikleen bij u geplaatst voor optimale voorraadbeheersing.

Orsy Bull

ORSY® BULL

ORSY® BULL - een flexibel boxensysteem dat kan worden gebruikt in winkels, werkplaatsen, mobiele werkplaatsen, op bouwplaatsen en in voertuigen.

ORSY® Gereedschapswagen

ORSY® Gereedschapswagens

ORSY® Gereedschapswagens

ORSY® Systeemkoffers

ORSY® Systeemkoffers

ORSY® Systeemkoffers - Dé koffer met meerdere mogelijkheden en ook zelf samen te stellen.

Toolscanner

Toolscanner - Een eenvoudige en snelle configurator voor gereedschap hardschuiminlays.

Refillo® Mat

Refillo® Mat - Het veilige en kostenbesparende systeem voor het automatisch hervullen van spuitbussen met materiaal en perslucht.

Planningsprogramma