Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

OPT-I-STORE

OPT-I-STORE is een innovatief systeem voor het ontwerpen en bestellen van hardschuiminlays voor het opbergen van uw gereedschap. Zoek nooit meer naar gereedschap met een perfect georganiseerde werkplek.

Toolscanner

De toolscanner scant uw gereedschap voor perfect op maat gesneden hardschuiminlays. Met de scanner is ieder artikel te scannen. Ook is er een complete database van Würth handgereedschap beschikbaar.

Toolscanner

Ontwerp met designer software

Met de OPT-I-STORE Designer software maken we een overzichtelijk ontwerp van uw hardschuiminlays. Zo plannen en ontwerpen we een geheel individuele, perfect passende hardschuiminlays.

Opti-store

Hardschuiminlays

De hardschuiminlays worden gemaakt van licht en sterk PE-schuim met dempende werking. Dit beschermt gereedschappen en onderdelen optimaal. U ziet meteen of er iets ontbreekt door het tweekleurige schuim. De altijd goed passende holtes maken het uitnemen van zelfs de kleinste onderdelen gemakkelijk.

Uw voordelen

  • Eenvoudige en duidelijke opslag van uw hulpmiddelen
  • Compatibel met Würth-systeemkasten, werkplaatstrolleys en werkstations
  • Eenvoudige bediening van de software
Lade met schuiminlay

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de hardschuiminlays en de Würth toolscanner? Neem dan contact met ons op.

Het ORSY® systeem

Het ORSY® systeem is universeel te gebruiken in het magazijn, werkplaats, voertuiginrichting en bouwplaats. Alles van ORSY® past naadloos in elkaar: de gereedschapskoffers, bedrijfswageninrichting, gereedschapswagen en magazijnstellingen.