Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

De Würth Shops

shop

Würth heeft 46 winkels door heel Nederland. De producten die u bij een vertegenwoordiger in brochures ziet of in de Online-Shop bestelt, kunt u in de Würth Shop in het echt bekijken en proberen.

De Würth Shop is een verkoopformule die Würth speciaal voor haar klanten heeft ontwikkeld. Het zelfbedieningsconcept biedt u de mogelijkheid, de producten die u snel nodig heeft direct en efficiënt uit voorraad te kopen. Iedere Shop beschikt over een assortiment van minimaal 5.000 producten.

Productassortiment

Het productassortiment van de Würth Shops is voornamelijk gericht op Hout-, Bouw-, Installatie- en Metaalklanten. U vindt echter ook algemene producten voor de divisie Automotive, Maintenance, Cargo en Maritiem. Ook heeft iedere Würth Shop een ruime collectie bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen, zodat u op uw gemak kunt passen.

Elke Shop beschikt over een productassortiment wat voor 90% vast ligt. De overige 10% van de schapindeling kan echter door de shop zelf ingevuld worden. Zo kan de Shop haar productassortiment afstemmen op de wensen van haar klantenkring.

Service en Advies

De Shop is naast een verkooppunt van Würth producten ook een servicepunt voor u als klant. U kunt er advies inwinnen, producten testen, producten ter keuring aanbieden, artikelen retourneren of ter reparatie aanbieden. Bovendien bieden de Shops u complete productondersteuning bij de uitvoering van projecten. Wilt u advies over welk product u het beste kunt gebruiken voor een project? De shopmedewerker zorgt ervoor dat u een passend advies krijgt.

Bestellen & Afhalen – Click & Collect

In 60 seconden bestellen, na 60 minuten afhalen! Zeer eenvoudig

U bestelt via de Online-Shop of de Würth App en u kunt uw artikelen vanaf 60 minuten na het bestellen afhalen in de dichtstbijzijnde Würth Shop. In de Online-Shop en App ziet u tevens de actuele voorraad van de Shop.

Klantenpas en betaalmogelijkheden

Als houder van de Würth klantenpas kunt u op vertoon hiervan bij alle Würth vestigingen in België, Duitsland en Luxemburg materialen kopen. Wanneer u in een Nederlandse Shop de klantenpas laat scannen bij uw aankoop, kunt u bovendien punten sparen voor leuke cadeau's.

Daarnaast is het nu ook mogelijk om met PIN, VISA, Mastercard en Meastro te betalen in de Shops.
Heeft u nog vragen over onze Shops? Dan kunt u contact opnemen met de Würth Shop in uw regio

Click & Collect

Click & Collect

Met Click & Collect bestelt u online via de Online-Shop of App en haalt u uw bestelling na 60 minuten op in de Würth Shop. Met Click & Collect proberen wij mee te denken met het werkproces van de klant. Wanneer er met spoed een product nodig is tijdens een project, kunt u via de app direct zien in welke Shop het product op voorraad is. Met een paar simpele klikken ligt het product binnen 1 uur voor u klaar bij de dichtsbijzijnde Würth Shop (indien voorradig).

Loop gerust binnen, onze shops zijn goed bereikbaar en bovendien staat de koffie altijd voor u klaar!

..

Würth Shop Groningen