Klantenpas cadeaus

spaaractie

Grenzeloos inkopen

Als Nederlandse Würth klant bieden wij u de mogelijkheid om ook in de Shops van België, Luxemburg en Duitsland te kopen.Via deze service maken wij het mogelijk om in meer dan 450 Shops in vier landen Würth artikelen te kopen.

Zo kunt u de gewenste artikelen in een Belgische, Luxemburgse of Duitse Würth Shop ophalen. Deze artikelen zullen worden gefactureerd onder uw individuele condities, vanuit Würth Nederland tegen het in het land geldende btw-tarief.

Spaar mee!

Aan de Würth klantenpas is een aantrekkelijk spaarprogramma gekoppeld. Als houder van de Würth klantenpas kunt u op vertoon van deze pas bij alle Würth vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg materialen kopen. Wanneer u in een Nederlandse shop de kaart laat scannen bij het invoeren van de order, dan kunt u bovendien punten sparen voor leuke cadeau's.

Punten sparen

Punten worden alleen verstrekt bij afhaalorders. De door u gespaarde punten kunt u bij Würth Nederland B.V. inwisselen voor tevoren vastgestelde geschenken tegen het daarbij aangegeven aantal punten. Bij Würth spaart u 1 punt per besteding van € 25 voor geplaatste orders afgehaald in de Würth Shop. Vraag de klantenpas nu aan!

Hoe werkt het?

Bij Würth spaart u 1 punt per besteding van € 25,- voor geplaatste orders afgehaald in een Würth Shop in Nederland.

Zodra u voldoende punten heeft gespaard kunt u het door u uitgekozen artikel direct uit de shop meenemen door uw punten te verzilveren. De Würth Klantenpas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden. Spaarpunten worden uitsluitend toegekend aan de kaarthouder bij een aankoop in de Würth Shops in Nederland. Voor meer informatie kunt u hier onze algemene voorwaarden bekijken.