Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Würth Inspiratiedag Mobiliteit
Würth Inspiratiedag Mobiliteit

Donderdag 16 maart 2023

Würth Inspiratiedag Mobiliteit

Donderdag 16 maart 2023

WÜRTH INSPIRATIEDAG MOBILITEIT

Heeft u last van personeelstekort? Ontdek dan hoe u niet harder, maar slimmer kunt gaan werken tijdens een Inspiratiedag gevuld met concepten en services. Speciaal gereedschap, equipment, oplossingen, diagnose, e-mobility, aircoservice, Modyf-workwear, bedrijfswagen-inrichting en nog veel meer voor personen- en bedrijfswagens.

WANNEER EN WAAR:

Donderdag 16 maart 2023
Van 14.00 uur t/m 21.00 uur
Würth Flagship Store: Het Sterrenbeeld 35, ‘s - Hertogenbosch

 

REFEROX FORMULE-1 SIMULATOR

De ReFerox Formula RF-V is ’s werelds meest unieke en ultra realistische F1 race simulator. Je ervaart precies hetzelfde als een echte formule 1 coureur

Houdt u van een uitdaging, bent u competitief ingesteld, beschikt u over alle “driverskills”? Bewijs dat maar eens door de snelste rondetijd neer te zetten in de Referox Formule-1 simulator en win deze geweldige BBQ!

Voor de snelste deelnemer van de F1 Race simulator staat er een BBQ klaar. Daarnaast verloten we onder alle aanwezigen een gevulde gereedschapswagen.

Maar ook als u niet gewonnen heeft laten we u niet zomaar vertrekken, voor alle aanwezigen verzorgen we hapjes, drankjes en een avondmaaltijd, daarnaast staat er een kleine goodybag klaar.

Win een gereedschapswagen of BBQ

Vul onderstaand formulier in om uzelf aan te melden

 
Uitnodiging Inspiratiedag