Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

© Ingenieurgruppe Knörnschild & Kollegen Globe theatre in Coburg, 2022
Projectreferenties
Projectreferenties

Würth is de bouwpartner van voorbereiding tot oplevering, ongeacht de grootte van het bouwbedrijf. Dat is een belofte niet alleen uitgedrukt in woorden maar ook in gedraging. Of het nu gaat om onze ASSY® 4-schroeven, verankeringsproducten of producten om luchtdichting te creëren, wij kunnen het leveren. Naast aanlevering van bouwproducten kunt u bij ons terecht voor projectadvies en producttrainingen. Twee zaken die vanaf 2024 nog belangrijker zijn dan ooit tevoren, met de invoering van de Wet kwaliteitsborging (Wkb).

Wil je graag meer te weten komen over deze nieuwe wet? Lees dan ook eens het artikel: De nieuwe Wet Kwaliteitsborging.

Op deze pagina kunt u onze projectreferenties bekijken. Zo ziet u een aantal uitgelichte producten die we recent aan onze bouwklanten hebben geleverd. Op de foto’s kunt u zien voor welke toepassingen de producten zoal gebruikt worden.

 

Projectadvies

Projectadvies nodig op gebied van verankering, luchtdichting, constructieve houtbouw of brandwerende doorvoeren? Vul dan dit formulier in en stuur het naar projectadvies@wurth.nl

Wilt u graag meer informatie over een bepaald product of heeft u een project waar u ondersteuning voor nodig heeft? Onze technische specialisten kijken graag samen met u naar de bouwtekeningen, om vervolgens tot de juiste keuze van producten te komen.

Projecten
Plegt-Vos Plegt-Vos Plegt-Vos Plegt-Vos
Plegt-Vos

 
Bouwbedrijf Doorn Bouwbedrijf Doorn Bouwbedrijf Doorn
Bouwbedrijf Doorn

 
Willems Bouwbedrijf B.V. Willems Bouwbedrijf B.V. Willems Bouwbedrijf B.V. Willems Bouwbedrijf B.V. Willems Bouwbedrijf B.V. Willems Bouwbedrijf B.V.
Willems Bouwbedrijf B.V.

 
Vogelzang Dakelementen B.V. Vogelzang Dakelementen B.V.
Vogelzang Dakelementen B.V.

 
ECOhûs Fryslân
ECOhûs Fryslân

 
Schutte Bouw Schutte Bouw Schutte Bouw Schutte Bouw Schutte Bouw
Schutte Bouw

 
Bouwbedrijf Berghege Bouwbedrijf Berghege Bouwbedrijf Berghege Bouwbedrijf Berghege
Bouwbedrijf Berghege