Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

bouwlift
ORSY® oplossingen bij Raxtar/ANC

"Wij van Raxtar/ANC zijn al jaren klant bij Würth. Ons bedrijf, dat bestaat sinds 1993, zorgt met ruim 70 werknemers voor de bouw en het onderhoud van bouwliften op maat, maar ook voor de verhuur van bouwliften op locatie.
We zijn werkzaam in West Europa, Noord Amerika, Noordse landen, Australië en Nieuw Zeeland."

ORSY®

"Enkele jaren geleden is er een ORSY®1 rek bij ons geplaatst. In 2020 kwamen hier een tweede ORSY®1 rek, verrijdbare voorraadbakken en wat gereedschapskarren bij. We waren hier erg tevreden over, waardoor we in januari 2023 de keuze hebben gemaakt een ORSY® flex met stevige, kantelbare bakken te laten plaatsen. De stellingen hebben een 2-BIN systeem, er staan dan 2 bakken achter elkaar. Als er een bak leeg is kan je de producten makkelijk opnieuw bestellen middels een scanner. Het fijne hieraan is dat je niet meer mis kan grijpen op je producten, er is altijd voldoende voorraad. Dankzij alle ORSY® oplossingen kan er volledig op het werk geconcentreerd worden waardoor er een snellere doorlooptijd van productie is.

De samenwerking met Würth wordt als erg positief ervaren door ons. Het contact met de vertegenwoordiger verloopt goed, er is hulp waar nodig, en ze vullen de rekken op tijd aan. Kortom: we worden volledig ontzorgd op de werkvloer. Een echte aanrader!"

orsyflex
ORSY®flex
orsy1
ORSY®1
orsy1 2
ORSY®1
scanner
ORSY® direct scanner

Meer weten?

Ook interesse in ORSY® of bent u benieuwd wat Würth voor u kan betekenen? Lees hier meer >