Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Banner snelle levering
De eerste elektrische transportwagen voor bestellingen

Met trots introduceren wij onze nieuwste aanwinst, de eerste elektrische Transportwagen, de Volkswagen ID. BUZZ!

Alle 46 Würth Shops zijn inmiddels voorzien van elektrische-laadpalen op de parkeerplaatsen. Zo kunnen onze klanten hun voertuig bij de Würth Shops laden, maar zo ook voor het laden van de eigen elektrische voertuigen.

Snel spullen nodig op uw klus?

WÜRTH SNELLE LEVERING

Exclusief bij Würth Shops in Amsterdam

Leveringsschema

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:00 uur

Wat kost Würth Snelle levering?

Slechts € 25,- per levering!

 

 

Hoe werkt Würth Snelle levering?

Bel, app of mail de shop met uw bestelling:

Laat weten welke producten u wilt, hoeveel en waar. Na bevestiging kunt u uw bestelling binnen 4 uur verwachten.*

*Wij kunnen “Würth Snelle levering” alleen garanderen mits de gevraagde producten op voorraad zijn in de Shop. Maximale afmeting: 200 cm. Alleen voor klanten die bij Würth staan geregistreerd.

Elektrisch bezorgen

Sinds december 2022 zijn de eerste elektrische voertuigen in gebruik genomen door het Shoppersoneel van Würth Nederland. Alle 46 Würth Shops hebben nu elektrische-laadpalen op de parkeerplaatsen. Zo kunnen onze klanten snel hun voertuig bij de Würth Shops laden. Met onze eigen elektrische ID. BUZZ zullen wij bestellingen vanuit de Shops afleveren bij onze klanten in de regio Amsterdam

De verwachting is dat in de grote steden deze groene manier van transport meer en meer zal worden gevraagd, daarom is de keuze gemaakt voor elektrisch transport.

Deze ontwikkelingen zijn onderdelen uit het pakket van groene initiatieven vanuit Würth Nederland B.V. om zo de doelstelling tot vermindering in de CO2 uitstoot te behalen. Met onze eigen elektrische ID. BUZZ zullen wij bestellingen vanuit de Shops afleveren bij onze klanten in de regio Amsterdam. Deze service noemen wij 'Snelle levering'.

buzz2