Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

ISO Normering
ISO Normering
ISO Normering

De hoogwaardige productkwaliteit vormt de basis voor de huidige toppositie van Würth op het gebied van de bevestigings- en montagetechniek. Alleen producten die voldoen aan de nauwkeurig omschreven Würth kwaliteitsnormen worden in het leveringsprogramma opgenomen.

Kwaliteitscontroles producten

Würth heeft daarvoor omvangrijke laboratoria ter beschikking waar de kwaliteitscontroles plaatsvinden. Niet alleen nieuwe producten worden hier volgens de strengste normen getest, ook reeds in het assortiment opgenomen artikelen worden regelmatig steekproefsgewijs gecontroleerd op materiaalsamenstelling en goed functioneren.

De vele bevindingen die uit deze kwaliteitscontroles naar voren komen, vormen een belangrijke basis voor nieuwe productontwikkelingen en het perfectioneren van reeds bestaande producten.

Kwaliteitsmanagement

Het Würth kwaliteitsmanagement heeft tot doelstelling alle bedrijfsprocessen, zoals opdrachten binnen de onderneming m.b.t. verbetering van de klanttevredenheid, sneller, exacter, milieuvriendelijker en kostenbesparender af te werken.

ISO Normering

Würth Nederland B.V. voldoet aan de volgende ISO normeringen:

ISO 9001 - Geldig van 18-03-2023 tot 17-03-2026

ISO 14001_2027 (Würth AWKG Milieumanagement)

TUV