Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Vending
Würth Vending
Würth Vending

Würth Vending zijn automaten die op de werkvloer bij de klant staan met daarin een vast assortiment aan veelgebruikte producten die het systeem automatisch bijbestelt. Zo is er geen extra belasting van het magazijn, zijn de producten 24/7 beschikbaar en neemt het gebruik van deze producten met 35% af en neemt de productiviteit toe.

Würth Vending oplossingen

  • 24/7 productbeschikbaarheid
  • Vermindering van het productgebruik met maximaal 35%
  • Geen extra belasting magazijn
  • Minder kosten door lagere voorraadvereisten
  • Reductie van kosten in de supply chain
  • Plaatsing direct op de werkplek
Vending

Deze efficiency- en productiviteitsverbeteringen zijn slechts enkele van de voordelen die Vending oplossingen van Würth kunnen bieden.

Het strategische voordeel van de automaat: exacte registratie en identificatie van alle transacties door elke medewerker. Op deze manier kunnen klanten hun MRO-producten met maximaal 35% verlagen en de productiviteit verhogen. Naast de financiële voordelen van lagere transactiekosten, is een ander voordeel de 24/7 beschikbaarheid van automaten. Vending is flexibel, wat betekent dat producten in een automaat kunnen worden aangepast aan het huidige verbruik en aan de eisen van de klant.

Vending vergemakkelijkt de inkoop en het beheer van Würth-producten. Het systeem is eenvoudig uit te breiden en ontworpen om aan de meest voorkomende eisen te voldoen. De gegevensbeveiliging vormt geen risico voor onze klanten, aangezien de automaten worden beheerd met hun eigen databases die worden beheerd door Würth.

Vending automaat

Hoe werken vending automaten?

IDENTIFICATIE
De medewerker identificeert zich, bijvoorbeeld met een badge en logt in. Medewerkers kunnen eventueel ook een kostenplaats ingeven.

SELECTEREN
De gebruiker selecteert de artikelen op het touchscreen aan de hand van afbeeldingen of productomschrijvingen. Vervolgens geeft de gebruiker het benodigde aantal producten in.

UITGIFTE
De gebruiker selecteert vervolgens de uitgiftefunctie en hij kan het artikel uitnemen.

REGISTRATIE
Het programma registreert de transactie en de database wordt automatisch bijgewerkt.

BESTELLEN
Bij het bereiken van een minimum voorraad bestelt het systeem automatisch nieuwe producten en komt onze Würth medewerker het systeem vullen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over Vending? Bekijk de brochure:

Of neem contact op via ebusiness@wurth.nl.

Werkplaats met vending