Om de veiligheid van u en uw werknemers te waarborgen is het noodzakelijk om uw gereedschappen en materialen jaarlijks te keuren. Würth Keuringen kan deze keuringen voor u op locatie verzorgen. Dit scheelt u tijd, (reis)kosten en op deze manier grijpt u niet ineens mis op uw materiaal. Daarnaast kunnen er op afspraak ook keuringen plaatsvinden in een Würth Shop bij u in de buurt.

Erkend keurbedrijf

Onze partner is een erkend keurbedrijf en werkt met gediplomeerde keurmeesters. De periodieke keuring van uw gereedschap voeren zij uit op uw productielocatie (keuren op locatie bij minimaal 40 items) of in het veld met servicebussen. Deze zijn uitgerust met een mobiele trekbank, werkbank, gereedschap, keurapparatuur en spareparts.

Würth kan het volgende materiaal en gereedschap keuren

Hijs- en hefmiddelen
Onze partner is gespecialiseerd in het inspecteren van hijs- en hefmiddelen. Zij hanteren daarbij de verschillende werkvoorschriften, zoals voorgeschreven door de branchevereniging EKH. De werkplaats en servicebussen hebben gekalibreerde trekbanken en gecertificeerde testapparatuur. Ook beschikt onze partner over een ruime voorraad spare-parts, zodat zij reparaties en vervangingen direct uit kunnen voeren.

Klimmaterialen
De keurmeesters hebben een uitgebreid trainingstraject gevolgd en kunnen alle merken en typen klimmaterialen inspecteren conform de meest actuele norm. Onze partner is o.a. gecertificeerd partner van Honeywell, Tractel en C.A.M.P. Dit betekent dat zij de persoonlijke beschermingsmiddelen van deze merken kunnen inspecteren en certificeren, zoals uw valblokken, valstopapparaten en afdaalen evacuatieapparaten.

Elektrische arbeidsmiddelen
Naast de inspectie van hijs- en hefmiddelen, verzorgt onze partner ook de jaarlijkse keuring van uw elektrische arbeidsmiddelen conform de NEN 3140 norm. Zij kunnen zowel de keuring als ook kleine reparaties van elektrisch gereedschap op locatie uitvoeren.

Blusmiddelen en PBM
Een REOB-gediplomeerde keurmeester verzorgt de keuringen voor blusmiddelen

Beheer uw keuringen en certificaten

Na een Würth keuring krijgt u gratis toegang tot het online certificatensysteem om eenvoudig uw keuringen te beheren. Met deze software heeft u realtime inzicht in uw gereedschap en certificaten. Elk gecertificeerd gereedschap heeft een digitaal certificaat, een keursticker en een QR-code. Scan de QR-code met uw smartphone en krijg direct inzage in het digitale certificaat en de handleiding.

Normen en certificaten

Wij voldoen aan alle gestelde eisen en wij werken conform VCA Veiligheidsnorm en EKH-werkvoorschriften. Alle inspecties worden uitgevoerd volgens de laatste normen. Wij zijn tevens ISO 9001 gecertificeerd.

Brochure

Bekijk de brochure Würth Keuringen voor de prijzen en alle keuringsmogelijkheden:

Vragen over het keuren van gereedschap?

Voor vragen over Würth keuringen of het aanvragen van een gereedschap keuring kunt u terecht bij het Würth Service Center of via het aanvraagformulier (bij minimaal 40 items):
Telefoon: 073 629 1600
E-mail: keuringen@wurth.nl