Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Duurzaam Repareren Certificaat
Duurzaam Repareren Certificaat
Duurzaam Repareren Certificaat

Enkele jaren geleden ontwikkelde de Würth-Groep de Eco-line producten, met name voor landen als Duitsland en voor sommige Amerikaanse staten, waar wetgeving omtrent duurzaamheid nauwgezet en strikt is. In Nederland komt de steeds groter wordende roep om duurzame producten vanuit de klant. Initiatieven zoals Duurzaam Repareren brengen dit in een stroomversnelling.

Op 26 februari ontving Würth Nederland B.V. een erkenningscertificaat Duurzaam Repareren van de gelijknamige stichting. Dit certificaat, en daarmee de erkenning als leverancier van duurzame producten, wordt verstrekt indien wordt voldaan aan de strenge eisen die worden gesteld aan Duurzaam Repareren, Duurzaam Carrosseriebouw en/of Duurzaam Autowassen. Deze eisen worden beheerd door het College van Deskundigen.

Erkende leveranciers zijn afdoende op de hoogte van de gestelde eisen en hebben de eigen producten voor toetsing op conformiteit aangeboden. Men is in staat en geautoriseerd producten die aan de eisen voldoen te oormerken. Hierbij mag men gebruikmaken van de naam en het beeldmerk van de stichting Duurzaam Repareren.

Würth zal periodiek worden getoetst op correct gebruik van haar bevoegdheden en ook op het adviseren van haar klanten over (het gebruik van) duurzame producten. Het certificaat Duurzaam Repareren heeft een geldigheidsduur van één jaar.

Würth hecht waarde aan ontwikkeling en innovatie, en met haar duurzame producten van de Eco-line neemt Würth haar maatschappelijke verantwoordelijkheid daarin. Zo zijn onze polijstpasta’s en partscleaners een uitstekend én duurzaam alternatief voor remmenreiniger.