Alleen voor ondernemers  

Alleen voor bedrijven

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Barcode

Nooit meer misgrijpen

Alle artikelen in het ORSY®-rek krijgen een eigen plaats met een barcodelabel op het rek. Zo kunt u in 1 oogopslag inventariseren en bestellen en is er altijd voldoende voorraad. Ook raakt u nooit meer een doosje schroeven kwijt en pakt u sneller wat u nodig heeft.

  • Barcodelabel op rek
  • Elk artikel een eigen plek
  • Altijd genoeg voorraad
  • Niet meer zoeken
Scannen

Makkelijk bestellen, scan de barcode

Doosje schroeven bijna leeg? Scan de barcode op het doosje met de ORSY®-scanner of de Würth App. De gescande artikelen staan meteen klaar in de Würth Online-Shop of de App om te bestellen.

  • Combineer het rek met de ORSY®-scanner
  • Scan barcodes van artikelen
  • Bestel in de Online-Shop of met de App
Doosje

Neemt weinig ruimte in beslag

De ORSY®-modules zijn op maat van de meest gangbare verbruiksartikelen gemaakt. Zo neemt het rek de minste ruimte in en kunt u toch al uw bouten, kitten, handgereedschap en doorslijpschijven kwijt.

  • ORSY®-modules op maat
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Plek voor al uw verbruiksartikelen

Interesse in ORSY®? Neem contact met ons op

Bent u toe aan een nette werkplaats, genoeg voorraad en makkelijk bestellen met ORSY®? Vul dan het contactformulier in. Onze ORSY®-specialisten nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

ORSY®-modules

Voor elk soort verbruiksartikel is er een ORSY®-module waar de artikelen precies in passen. Zo zijn er modules met lades en schappen voor alle doosjes en bakken met schroeven, ringen, bouten en moeren. Ook zijn er modules voor artikelen als draadeinden, doorslijpschijven, circelzaagbladen, kabels en spuitbussen.

Alle modules passen op en naast elkaar zodat de ORSY®-magazijnstelling zo min mogelijk ruimte in neemt.

Voorbeeld ORSY®-modules

Lade
Ladegedeelten
Schijven
Slijpschijven module
Spuitbussen
Spuitbussen gedeelte

Afmetingen ORSY®-rek

Een ORSY®-module is doorgaans minstens 150 cm hoog en 58 cm breed. De modules zijn op en naast elkaar te plaatsen, precies hoe groot uw stelling nodig is. De complete ORSY®-stelling op de afbeelding hieronder is bijvoorbeeld 268 cm breed en 207 cm hoog.

Voorbeeldrek

Investering ORSY®-magazijnstelling

Afhankelijk van uw omzetverwachting van verbruiksmaterialen, krijgt u van ons de ORSY®-stelling tegen een servicebijdrage in bruikleen. We gaan graag met u in gesprek over hoe we uw voorraad optimaal kunnen beheren en uw magazijn kunnen inrichten. Informeer naar de ORSY® mogelijkheden en neem contact met ons op.

Interesse in ORSY®? Neem contact met ons op

Bent u toe aan een nette werkplaats, genoeg voorraad en makkelijk bestellen met ORSY®? Vul dan het contactformulier in. Onze ORSY®-specialisten nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Het ORSY® systeem

Het ORSY® systeem is universeel te gebruiken in het magazijn, werkplaats, voertuiginrichting en bouwplaats. Alles van ORSY® past naadloos in elkaar: de gereedschapskoffers, bedrijfswageninrichting, gereedschapswagen en magazijnstellingen.