Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

ORSY

ORSY® Systeemkoffers

Dit is niet zomaar een koffer, dit is uw belangrijkste organisatietool!

Alles op één plek, waar u het nodig heeft: Met de ORSY® systeemkoffers, kunt u eenvoudig uw verbruiksartikelen overal mee naar toe nemen. Alle elementen zijn met elkaar te combineren en alles heeft zijn plek. Zo bent u minder tijd kwijt met zoeken en heeft u meer tijd over voor het echte werk.

Bekijk hieronder de mogelijkheden met de ORSY® Systeemkoffers:

ORSY koffer
Het koppelelement: daar kunt u op bouwen.

Heeft u meerdere koffers nodig? Stapel ze dan op elkaar, en maak de koffers aan elkaar vast met een veilige verbinding.

ORSY koffer 2
Een koffer komt zelden alleen. De systeemkoffer nooit.

De koffer is verkrijgbaar in verschillende grootten en hoogten kan naar wens worden ingedeeld met o.a. schuiminzetstukken, assortimentsboxen. Alles past zowel in het rek als in de koffer, waardoor u volledig flexibel bent.

ORSY koffer 3
Veel ruimte binnenin. Meerdere functies in de binnenkant.

De binnenkant overtuigt met veel opbergruimte. Ook de kofferdeksel heeft een extra functie: de uitsparing in de deksel kunt u gebruiken om bits of schroeven in te leggen.

ORSY koffer 4
Het materiaal: Onverbiddelijk hard.

De systeemkoffer is gemaakt van een bijzonder krasbestendig kunststof, dat bestand is tegen oliën en vetten, temperatuur- en weersinvloeden en materiaal veroudering.

ORSY koffer 5
Alles onder controle. En goed afgesloten.

Twee sluitingen met vingeruitsparingen zorgen voor veilige sluiting van de koffers. De handgreep is robuust en kan een max. gewicht van 60 kg aan, en de afgeronde draaigreep staat garant voor een hoog draagcomfort.

ORSY koffer 6
Ons assortimentsbeleid: Flexibel, altijd en overal.

Systeemboxen in diverse afmetingen scheppen orde in uw koffer. De structuur in de transparante deksel sluit de systeemboxen perfect af en voorkomt dat de inhoud eruit valt en door elkaar wordt gemengd.

Complete service tot aan gebruik

Zowel uw Würth vertegenwoordiger als ons totale ORSY® team kan u adviseren over alle ORSY® systeem. Zij nemen alle voorbereidingen en planningen van u over, tot het ORSY® systeem klaar is voor gebruik.

Red dot

 

ORSY® systeemkoffer wint drie design awards

De ORSY® systeemkoffer heeft in 2017 maar liefst drie design awards gewonnen: de iF Design Award en de RedDot Design Award en de German Design Award. Deze design competities behoren tot de meest gerenommeerde van de wereld en Duitsland. Alleen de beste moderne designs maken kans op een award. Würth komt dit jaar bij deze drie competities als winnaar uit de bus met de ORSY® systeemkoffer!

De iF Design Award wordt al meer dan 60 jaar georganiseerd door het iF International Forum Design in Hannover. De jury heeft de 5.575 producten beoordeeld op uiterlijk, functionaliteit en milieuprestatie. De Red Dot Design Award wordt sinds 1954 uitgereikt door het Design Zentrum Nordrhein Westfalen en bestaat uit drie categorieën: product design, communication design en design concept. Jaarlijks strijden ruim 11.000 producten om een award. De German Design Award is een prijs voor pioniers in het design landschap voor de meest innovatieve projecten en producten.

Het design: doordacht tot in het kleinste detail.

Design

Het ORSY® systeem

Het ORSY® systeem is universeel te gebruiken in het magazijn, werkplaats, voertuiginrichting en bouwplaats. Alles van ORSY® past naadloos in elkaar: de gereedschapskoffers, bedrijfswageninrichting, gereedschapswagen en magazijnstellingen.