Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

ORSY®mat WGT – WEEGSYSTEEM
ORSY weegsysteem

De ORSY®mat WGT herkent het uitnemen van een artikel aan de hand van de geïntegreerde weegtechnologie, die het gewicht van het gestorte artikel opslaan. Met deze technologie kunt u afzonderlijke artikelen onafhankelijk van de verpakkingseenheid uitnemen. Bovendien is het mogelijk om meerdere artikelen tegelijk uit de machine te halen - zoals bij een gewone materiaalkast. Zodra de automaat na het uitnemen wordt gesloten, neemt deze automatisch de voorraad op.

Door de verschillende maten weegcellen is het systeem geschikt voor het managen van vrijwel alle soorten gereedschappen en producten. Zelfs items met een groot volume zoals beschermende pakken, leren handschoenen of grote slijpstenen kunnen optimaal worden opgeborgen in de ORSY®mat WGT. In één automaat passen maximaal 80 verschillende artikelen.

Transparant proces

De ORSYmat-systemen zijn nauw verbonden met het Würth ERP-systeem. Alle artikelgegevens, zoals artikelnummer, naam en afbeeldingen, worden via het draadloze netwerk uit het Würth-systeem geladen. Zodra een bestelling is gegenereerd, wordt deze zonder handmatige invoer door de medewerker naar het ERP-systeem van Würth Nederland verzonden. Alle transactiegegevens voor de automaatsystemen worden overzichtelijk en eenvoudig gepresenteerd in het rapportagesysteem. Opvragen kunnen ook worden toegewezen aan specifieke kostenplaatsen.

Uw voordelen

  • Artikelen 24/7 beschikbaar
  • Leveringszekerheid door automatisch bestellen
  • Kostenbesparend door procesoptimalisatie
  • Volledige transparantie van alle processen, opnames en bestellingen
  • Optimaal gebruik van voorraad ruimte
  • Altijd voldoende voorraad
orsymat wgt

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over ORSY® mat WGT? Neem dan contact met ons op.