Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

ORSY® BULL is een flexibel boxensysteem dat kan worden gebruikt in winkels, werkplaatsen, mobiele werkplaatsen, op bouwplaatsen en in voertuigen. De boxen zijn verkrijgbaar in verschillende versies: topladers, frontladers en combiboxen.

Door het koppelmechanisme kan gemakkelijk worden gestapeld en kunnen de boxen stevig vergrendeld worden. Het gebruik van aluminium en kunststof zorgt voor een hoge stabiliteit, vrijheid van inrichting en extreme lichtheid.

U zult nauwelijks iets beters vinden! Er zijn vele boxen en kratten. Maar nu de nieuwe boxen voor alle situaties er zijn, waar je altijd op kan rekenen is dit dé oplossing voor professionals! Enorm sterk, ongelooflijk flexibel en uiterst draagbaar!

Voordelen

  • Vervormingsvrij en corrosiebestendig
  • Flexibele toepassing
  • Ruimtebesparend
  • Gemakkelijk transport
  • Vele accessoires

Meer informatie

Voor meer informatie over ORSY® BULL kunt u contact opnemen met uw Würth vertegenwoordiger of vul het contactformulier in:

Het ORSY® systeem

Het ORSY® systeem is universeel te gebruiken in het magazijn, werkplaats, voertuiginrichting en bouwplaats. Alles van ORSY® past naadloos in elkaar: de gereedschapskoffers, bedrijfswageninrichting, gereedschapswagen en magazijnstellingen.