Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Constructielijm
Constructielijm

De nieuwste generatie oplossingen

Constructielijm

De nieuwste generatie oplossingen

Constructielijm

Constructielijmen zijn de nieuwste generatie oplossingen, geschikt voor in bijna alle toepassingsgebieden. Ze bieden de mogelijkheid om verschillende soorten materiaal combinaties snel en veilig te verlijmen met behoud van de materiaaleigenschappen. Bovendien compenseren ze, op een betrouwbare wijze, thermisch geïnduceerde materiaaluitzettingen.

Toegevoegde waarde

Daarnaast bieden lijmen ook vaak toegevoegde waarde op andere technische eigenschappen zoals afdichten, geluidsisolatie en compensatie van oppervlakteonregelmatigheden. Door het elimineren of combineren van aanvullende mechanische verbindingstechnieken (solderen, lassen,klinknagels enz.) worden hechtverbindingen, met gebruik van de juiste materialen, aanzienlijke verbeteringen behaald in vorm van gewicht, veiligheid, comfort en afdichting.

De juiste lijm in drie stappen

Verschillende factoren zoals temperatuur, luchtvochtigheid, stof, UV-straling of resistentie tegen bepaalde chemische stoffen en mechanische spanningen zijn bepalend voor de selectie van de juiste lijm.

Met de online lijmvinder van Würth vindt u in enkele seconden de juiste lijm voor uw toepassing. Kies gewoon de twee materialen die u aan elkaar wilt lijmen. Geef per keuze de technische eigenschappen op, zoals temperatuurbestendigheid, oppervlakte en elasticiteit. In een handomdraai toont de lijmvinder u het juiste Würth-product.

Zo eenvoudig is lijmen vandaag. Probeer het zelf!

Open de brochure in een nieuw venster >