Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Würth Shop Amersfoort geopend!

Würth Shop Amersfoort

Oliver Kühl, directeur van Würth Nederland heeft woensdag 25 september 2019 samen met Agatha Kleis, manager Ronald McDonald Huis Utrecht, Würth Shop Amersfoort officieel geopend. Ook in deze nieuwe Würth Shop staat de beleving van de klant centraal.

Donatie Ronald McDonald

Tijdens de feestelijke opening kreeg Agatha Kleis een volledig gevulde gereedschapsset cadeau. Würth ondersteunt het Ronald McDonald Kinderfonds al jaren. Het doel is om alle huizen te voorzien van gereedschapswagens om hen technisch te ondersteunen. Klanten kunnen ook meesparen voor het goede doel. Bij aankoop van bepaalde gereedschappen draagt Würth 5% af om weer gereedschap te kunnen doneren aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Beleef de producten in de Shop

Würth Shop Amersfoort is een van de eerste Shops in Nederland ingericht volgens het nieuwe concept wat extra overzichtelijk is en nog meer is gericht op beleving. Zo zijn alle producten op een prachtige manier gepresenteerd. Ook is het voor de klant door de praktische en overzichtelijke indeling niet moeilijk om te vinden wat hij of zij zoekt. En niet heel onbelangrijk is het fantastische pand waarin de Würth Shop gevestigd is. Het grote pand met prachtige houten voorgevel laten een bijzondere indruk achter.

Openingstijden en adres

Würth Shop Amersfoort is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 17.00. Je kunt de nieuwe Würth Shop vinden op het volgende adres:

Nijverheidsweg Noord 94D
3812 PN Amersfoort

Opening Amersfoort Opening Amersfoort