Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Ronald McDonald gereedschapsactie in de Würth Shops

Würth Nederland B.V. ondersteunt het Ronald McDonald Kinderfonds Nederland met een gereedschapsactie in alle Würth Shops.

Donatie in vorm van gereedschapskist

De Shops verkopen speciaal geselecteerd gereedschap waarvan een deel van de opbrengst wordt gedoneerd in de vorm van een gereedschapskist. Het doel van de actie is dan ook om alle huizen van het Ronald McDonald Kinderfonds voorzien van een Würth gereedschapskist, om hen technisch te ondersteunen.

Ronald McDonald

Hoe kunt u helpen?

U kunt uw steentje bijdragen door één van de geselecteerde artikelen te kopen. Dit zijn 35 producten die in deze gereedschapsset thuishoren. Deze producten herkent u aan het logo van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Elke keer als er één van deze producten wordt verkocht, zal Würth 5% van de verkoopprijs doneren. Met deze donaties spaart Würth voor een volle gereedschapskist. Zodra de gereedschapsset volledig gevuld is, doneren wij deze aan één van de Ronald McDonald Huizen.

 

Wilt u ook uw steentje bijdragen? Koop dan één van deze artikelen.

 

 

 

 

 

 

 

Ronald McDonald Kinderfonds Nederland

Sociaal maatschappelijk betrokken

De keuze van Würth Nederland B.V. om samen te werken met het Ronald McDonald Kinderfonds is niet uit de lucht komen vallen. De Würth Groep, beter bekend als wereldwijd marktleider op het gebied van bevestigings- en montagematerialen, zet zich namelijk óók in op sociaal maatschappelijk gebied. Het behoort tot de identiteit van de onderneming.