Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Opening eerste Würth Shop XL in Helmond

Vol trots heeft Würth Nederland B.V. op woensdag 23 januari 2019 de eerste Würth Shop XL in Helmond geopend! Een Shop vol inspiratie, beleving, innovatie en informatie, waarbij veel producten en diensten onder de aandacht worden gebracht.

De beleving staat centraal

Het is de eerste XL Shop die Würth in Nederland opent. De Shop XL Helmond werd in de afgelopen 2 maanden uitgebreid met 200 m2 en telt nu in totaal een oppervlakte van ruim 600m2. Het is echter niet alleen de grootte van de shop die het een Shop XL maakt; ook de belevingsfactor voor de klant is een nieuw concept voor de Shop XL.

Testcenter en houten belevinghuis

Klanten kunnen in de nieuwe Shop XL zelf de elektrische Würth apparaten testen en beleven. Er is een compleet testcenter ín de Shop XL en een volledige werkplaatsinrichting met onder andere ORSY rekken en werkbanken die klanten kunnen bekijken en uitproberen. Je kunt dus eerst zelf even met een boormachine aan de slag voordat je hem gaat kopen.

De grootste uitblinker van de Shop XL is wel het houten ‘belevingshuis‘ van 105m3, dat binnen in de Shop XL staat. Klanten kunnen hier alles omtrent brandveiligheid, winddichtbouwen, bevestigingsmaterialen en valbescherming zien.

Openingstijden en adres

Würth Shop XL Helmond is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur.

Würth Shop XL Helmond
Lagedijk 9
5705 BX Helmond

Opening Helmond
Opening Helmond
Opening Helmond
Opening Helmond
Opening Helmond