Alleen voor ondernemers  

Alleen voor bedrijven

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

JE ZINTUIGEN ZIJN JE KAPITAAL. ZE BESCHERMEN IS ZINVOL

De zintuigen zijn het kapitaal van elke vakman; de ogen, de oren, de handen en de longen. Het beschermen van deze zintuigen is een must voor ons bij Würth. Wij ondersteunen u bij het voldoen aan de wettelijke normen en voorschriften voor uw bedrijf.

Hiervan profiteren uw medewerkers, maar ook de veiligheidsverantwoordelijken binnen uw bedrijf. Veiligheid gaat boven alles en zorgt ervoor dat uw medewerkers en uw bedrijf door kunnen werken en is ook binnen de ARBO vastgelegd.

gebruikerservaring

"In de voedingsmiddelenindustrie stellen we zeer hoge hygiënenormen, waardoor documentbeheer in de traditionele zin voor ons bijna onmogelijk is. Ik was op zoek naar een methode om het volledige beheer van gevaarlijke stoffen te digitaliseren en tegelijkertijd de relevante gegevens in geval van nood direct beschikbaar te stellen aan de eindgebruiker. Mijn keuze viel op de gratis online applicatie isi !! Hazardous Substances Management van Würth. Het maakt het werk ongelooflijk gemakkelijker. "

Marcel Retsch, algemeen directeur technologie / financiën, Meininger worstspecialiteiten van Thuringia GmbH

Arbeidsveiligheid is belangrijk. Maar wat is het precies?

Op onze themapagina's vindt u de belangrijkste informatie en handige tips om uw medewerkers en uzelf op het werk goed te beschermen.

Allround leverancier voor arbeidsveiligheid!

Applicatie ondersteuning
APPLICATIE ONDERSTEUNING

Bespaar tijd en kosten met ondersteunende applicaties van Würth.

Bijvoorbeeld ISI!!. De manager van gevaarlijke stoffen. Dit maakt het makkelijk om gevaarlijke stoffen online te beheren.

> Lees meer

Veiligheidsbladen
VEILIGHEIDSBLADEN

In onze database vindt u alle veiligheidsinformatiebladen van onze producten. Deze kunt u vervolgens opslaan of printen.

> Lees meer

VALBEVEILIGING
VALBEVEILIGING

Jaarlijks ontstaan er bij bouw- en montagewerkzaamheden talrijke ongevallen door het vallen, die terug te voeren zijn tot verkeerde/niet voldoende valbeveiliging...

> Lees meer