Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Verbruiksartikelen
6. Verbruiksartikelen
6. Verbruiksartikelen

E-Mobility - Verbruiksartikelen

De olie voor elektrisch aangedreven compressoren komt in contact met elektrische onderdelen zoals de spoel van de elektromotor. De olie mag daarom geen negatieve invloed hebben (niet geleidend zijn) op materialen in de compressor en moet kortsluiting voorkomen. POE-olie is niet geleidend, dus de meeste elektrische, hybride voertuigen start en stop motoren zijn af fabriek uitgerust met POE-olie. (Controleer altijd de fabrieksvoorschriften).

POE-OLIE POE 100

VOOR E-MOBILITEIT

Speciale POE (polyester) airconditioning-compressorolie voor airconditioningsystemen die gebruikmaken van R134a/R1234yf-koudemiddelen en elektrische airconditioningcompressors (hybride, start/stop, elektrisch) in voertuigen.

Uitstekend bestand tegen potentiële elektrische kruipstroom in hoogspannings-airconditioningsystemen

• Niet-geleidend

• Elektrische componenten worden niet aangetast

 

De olie is geschikt voor zowel R134A en R1234YF koudemiddel systemen.

AIRCOKOUDEMIDDEL R134A

KOUDEMIDDEL R1234YF

Airco service units

Sommige fabrikanten adviseren voor aircoservice aan elektrische voertuigen een nieuwe 1234YF aircomachine te gebruiken. In verband met de POË olie die gebruikt wordt. Würth heeft een 2-tal van deze aircomachines in het assortiment namelijk de Coolius Y50 en de Y50A die hiervoor uitstekend geschikt zijn. Het verschil tussen deze 2 airco service apparaten is de ingebouwde koudemiddel analyser. Deze is niet voorzien in de Y50 en wel in de Y50A.

Coolius Y50 airco service apparaat

CooliusY50

De Coolius Y50 biedt volautomatische aircoservice met het koudemiddel R1234yf van (elektrische) personenauto's, vrachtwagens, (land)bouwvoertuigen of andere machines met een cabine.

Testen volgens regelgeving, met stikstof of formeergas

  • Een test met stikstof of formeergas is geïntegreerd in de software. Hierdoor een goede registratiemogelijkheid voor naar de eindklant.
  • Extra oliereservoir voor POE olie
Coolius A10 airco service apparaat

Coolius Y50A

Coolius Y50A volautomatisch aircoservice apparaat met geïntegreerde koudemiddel analyser voor aircoservice aan (elektrische) personenauto’s, bestelauto’s en landbouwvoertuigen.

Testen volgens regelgeving, met stikstof of formeergas

  • Een test met stikstof of formeergas is geïntegreerd in de software. Hierdoor een goede registratiemogelijkheid voor naar de eindklant.

 

Isolatietape, elektra

Veilig isoleren en markeren tijdens elektrotechnisch installatiewerk

 

Gekleurde kabelbinder, kunststof lipsluiting

Voor het snel, probleemloos en betrouwbaar bundelen van kabels, kabelbomen, slangen, enz. met kleurcodering