Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Veiligheidsinformatieblad
Veiligheidsinformatieblad

Database

Veiligheidsinformatieblad

Database

Als gebruiker van gevaarlijke stoffen of preparaten heeft u de verplichting om bij deze producten een veiligheidsinformatieblad (VIB) aan te bieden aan uw werknemers. U herkent deze stoffen aan de gevaarsymbolen op de verpakking.

Wat staat er in een veiligheidsinformatieblad?

In het veiligheidsinformatieblad vindt u de volgende informatie:

  • informatie over de risico’s van de gevaarlijke stof of het mengsel
  • wat u kunt doen om de gevaren van stof of mengsel te beperken

Waar vind ik de veiligheidsinformatiebladen?

U kunt het veiligheidsinformatieblad op diverse plekken op onze website terugvinden: bij het product, in de database met veiligheidsinformatiebladen en in ISI!! Gevaarstofmanagement.

Bij het product

Bij alle chemische producten in de Online Shop staat het veiligheidsinformatieblad in PDF-formaat. U vindt het veiligheidsinformatieblad onder de productinformatie bij het product.

Veiligheidsinformatieblad database

In onze database staan alle veiligheidsinformatiebladen van onze producten.Voer de naam van een product of een artikelnummer in en klik op zoeken. In de lijst met zoekresultaten staat het veiligheidsinformatieblad als PDF vemeld bij het product. Voor het bekijken van de veiligheidsbladen heeft u Adobe Reader nodig.

Inloggegevens:
Gebruikersnaam: 3121
Wachtwoord : 3121

ISI!! Gevaarstofmanagement

ISI!! Gevaarstofmanagement van Würth helpt u met het beheren van gevaarlijke stoffen en het naleven van de wetgeving. In deze online tool vindt u alle veiligheidsinformatiebladen van uw gevaarlijke stoffen.Ga hier direct naar ISI!! Gevaarstofmanagement.