Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

De werkkleding en veiligheidsschoenen van MODYF zijn ontworpen voor professionals werkzaam in de ambachtelijke of industriële industrie. MODYF biedt een uitgebreid assortiment aan werkbroeken, jassen, overalls, softshells, tshirts en andere werkkleding. De kleding beschikt over de nieuwste technologieën voor optimale bescherming en comfort.

WÜRTH MODYF CETUS LINE

Metaalvrij. Duurzaam. Grenzeloos.

De hoogwaardige Cetus collectie van Würth Modyf wordt door alle professionals in de handwerkbranche geroemd om de vele kleuropties en mogelijkheden. Door de vele zorgvuldige op elkaar afgestemde items in de collectie kan je onafhankelijk van het seizoen een totale Cetus look creëren. Veel variatie en toch een eenheid!

Highlights van deze collectie:

  • Metaalvrij: knopen en ritsen zijn van een speciaal kunststof gemaakt (behalve het fleecejack, regenjack en softshelljack
  • Zijn te bedrukken met logo van je bedrijf
  • Style : regular fit
  • ISO 15797 (industrieel wasbaar)
  • OEKO-TEX ® standaard 100 gecertificeerd

Bekijk onze promotie artikelen

Collecties MODYF werkkleding

Stretch X

De buitengewone bewegingsvrijheid samen met het moderne design maken de Stretch X-lijn tot de ideale partner voor werkkleding. De materiaalcombinatie verbindt het draagcomfort van katoen met de bestendigheid van polyester. Door het hoge aandeel katoen voelt uw lichaam koel in de zomer en warm in de winter. Combineer de Stretch X Line naar uw wens en stel uw persoonlijke werkoutfit samen.

Nature

De Nature collectie biedt u alle functies die u bij uw dagelijks werk nodig heeft en is daarnaast zeer comfortabel. En omdat het oog wat wil, is er ook goed nagedacht over het design van deze werkkleding. U kunt uit 3 kleuren kiezen die met elkaar te combineren zijn. De collectie is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen met lange levensduur en heeft veel handige functionaliteiten, zoals UV-bescherming, ventilatiesystemen en e-care GSM-zak.

Stretch Evolution

Dynamisch. Krachtig. Past zich maximaal aan. The next level of comfort! Met de Stretch Evolution collectie heb je de mogelijkheid er niet alleen competent en vakbekwaam uit te zien – maar ook hoogst productief en stijlvol, modern als een echte topper uit te zien. De innovatieve collectie met vele zakken en opbergingsmogelijkheden overtuigen door de moderne look en snit. Een geraffineerde samenstelling van materialen zorgt voor een aangenaam draaggevoel tijdens de hele dag.

Ontdek alle Modyf collecties hieronder!

Modyf Workwear 2022

Bekijk de gehele Modyf collectie in de nieuwste workwear catalogus van 2022!

Würth Modyf Service

MODYF Pasbus

Lees hier alles over onze MODYF Pasbus voor het passen en bestellen van werkkleding op locatie.

Naar de MODYF Pasbus >

Werkkleding bedrukken

Lees hier alles over het borduren of bedrukken van werkkleding.

Naar Werkkleding bedrukken >

De Europese norm voor signalatiekleding - EN ISO 20471

Bij bepaalde werkomstandigheden is het dragen van signalatiekleding wettelijk verplicht. Het is van belang om goed zichtbaar en herkenbaar te zijn tijdens de werkzaamheden. Personen die werken in bijvoorbeeld de wegenbouw is er een verhoogd risico op ongevallen, de zichtbaarheid zorgt voor meer veiligheid in gevaarlijke situaties.

Bij signalatiekleding wordt er gebruik gemaakt van 3 verschillende kleuren:

  • Oranje
  • Rood
  • Geel

EN ISO 20471 is de Europese norm voor waar signalatiekleding aan moet voldoen. Deze norm is te verdelen in 3 verschillende beschermingsniveaus. Hoe hoger het risico bij een bepaalde werksituatie, hoe hoger de veiligheidsklasse van signalatiekleding is.

Klasse 1

Klasse 1 heeft een minimaal beschermingsniveau en is daarbij niet geschikt voor werkzaamheden langs de openbare weg. Goedgekeurd voor op wegen tot een maximale verkeerssnelheid van 30 km/uur.

Klasse 2

Geschikt voor de wegenbouw en werkenzaamheden met voldoende (schemer) licht. Goedgekeurd voor op wegen tot een maximale verkeerssnelheid van 50 km/uur.

Klasse 3

Verplicht bij hoog risico weerkzaamheden in verminderd zicht/ het donker. Goedgekeurd voor op wegen tot een maximale verkeerssnelheid van 90 km/uur.

De nieuwste technologieën voor optimale bescherming en comfort

ODOURSTOP

Innovatief, antibacterieel textiel dat voor geurcontrole zorgt en daardoor voor een langere frisheid zorgt. De groei van bacteriën wordt gestopt en voorkomen. Het natuurlijke zilverzout neutraliseert snel en betrouwbaar de zweetgeur.

Modytex

Functiemembraan uit het WÜRTH MODYF assortiment, waterafstotend en tegelijkertijd ademend en beschermt tegen wind. Dit membraan wordt zowel in kleding als in schoenen van WÜRTH MODYF gebruikt.

Bio cotton

Bio-katoen wordt volgens de richtlijnen van ecologische landbouw geproduceerd. De aanplant van bio-katoen geschiedt zonder het gebruik van synthetische pesticiden. Hierdoor wordt het milieu minder belast en wordt er rekening gehouden met het sociale belang van katoenplanters.

Stretchfit

De “stretchfit” werkkleding bevat een hoog stretchdeel en biedt eersteklas bewegingsvrijheid. Dankzij het katoenen deel voelt het bovendien zeer comfortabel aan en voelt het in de winter warmer en in de zomer koeler. Daarnaast is de kleding zeer duurzaam.

e-care

Deze technologie beschermt u voor 99,9% tegen elektromagnetische stralen. De e-care vezels zijn in veel van onze telefoon-zakken verwerkt.

Stretchbelt

De speciaal ontwikkelde STRETCHBELT band zorgt voor 6 cm speling en geeft een perfecte zit en pasvorm. Elastische stukken aan de zijkant van de broekband garanderen eersteklas bewegingsvrijheid en een goede grip.

Hoe vallen de maten van de Modyf werkkleding?

Blog

Persoonlijke beschermingsmiddelen en de arbowet
PBM en de Arbowet

Bij veel werkzaamheden heb je te maken met het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), zoals beschermende kleding en bescherming voor je gezicht, hoofd, ogen en voeten. Volgens de Arbowet is je werkgever verplicht PBM’s aan je te verstrekken en als werknemer heb je de plicht deze te dragen. Maar hoe zit dat nu precies?

Lees nu

Persoonlijke beschermingsmiddelen voor de winter
PBM voor de winter

In de winter kunnen de temperaturen onder het vriespunt erg hinderlijk zijn voor het werk. Ook je lichaam heeft heel wat te verduren bij werken in de kou. Daarom is het belangrijk om je warm aan te kleden met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Nooit meer bibberend buiten aan het werk? Met deze tips kom je de winter wel door.

Lees nu

Brochure

Bestel uit de Brochure

In de Safety at Work Brochure vindt u onze persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) per thema. Bestel voor minimaal € 275,- aan artikelen uit de Safety at Work Brochure en krijg een gratis rugzak.

Klik op een artikelnummer en bestel het artikel direct in de Online-Shop.