Elektronisch bestellen

Würth Nederland B.V. biedt u de mogelijkheid om uw bestellingen op een eenvoudige en veilige wijze vanuit uw eigen software in ons systeem te plaatsen. Hiermee kunt u veel tijd en geld besparen. Heeft u interesse en kunt u een van de onderstaande vragen met JA beantwoorden, leest u dan zeker verder!

WILT U:

  • Controle van inkomende goederen en administratieve zaken
  • Reductie tot 30-45% van de proceskosten voor C-artikelen*
  • Administratieve fouten voorkomen
  • Minder administratieve handelingen
  • Zich meer concentreren op A en B artikelen
  • Het aantal leveranciers verminderen
  • Een groter pakket wat kan leiden tot betere inkoopprijzen

 

map

C Artikelen

Maximaal 5% van het inkoopbudget van onze klanten heeft te maken met ons leverings- programma. Wij noemen dit de C-artikelen. C-artikelen hebben, in vergelijking met de A en B producten, zeer hoge order-, bestel en voorraadkosten in relatie tot totale aantal individuele orders. Dit leidt eveneens tot hoge proceskosten ten opzichte van de inkoopkosten.

Op al deze kosten kunt u besparen door uw C artikelen elektronisch te bestellen en verder elektronisch af te handelen:

80% van de totale kosten C-artikelen bestaan uit proceskosten. De productkosten zijn slechts 20% (leveranciersselectie, offertes, bestellen, ontvangst, factuurcontrole, betalen, etc.) Men wil niet te lang naar C-artikelen zoeken maar deze direct voorhanden hebben. Dit is geen probleem indien u elektronisch zaken gaat doen met Würth Nederland B.V.

Würth E-business solutions en systemen

Communicatie tussen onder andere de onderstaande software systemen (ERP) en Würth Nederland B.V is mogelijk:

systemen

Wurth Nederland B.V.-profiel bekijken op Ariba Discovery

Wurth Nederland B.V.-profiel bekijken op Coupahttps://supplier.coupahost.com/suppliers/788192 https://supplier.coupahost.com/suppliers/788192 der=0