Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Elektronisch bestellen
Elektronisch bestellen

Vanuit uw eigen software in ons systeem

Elektronisch bestellen

Vanuit uw eigen software in ons systeem

Würth Nederland B.V. biedt u de mogelijkheid om uw bestellingen op een eenvoudige en veilige wijze vanuit uw eigen software in ons systeem te plaatsen. Dit zal u tijd en geld besparen door reductie van administratie, minder fouten, betere controle op inkomende goederen en 30-45% reductie op proceskosten van C-artikelen.

Dit kan middels een directe EDI (Electronic Data Interchange) verbinding en via de inkoopplatformen waarop Würth Nederland B.V. aanwezig is. Würth Nederland is ook aangesloten bij het SCSN netwerk, voor digitale uitwisseling van berichten in SCSN standaard.

 

EDI (Electronic Data Interchange)

EDI (Electronic Data Interchange)

 

Würth ondersteunt alle nationale en internationale EDI-formaten, zoals Ketenstandaard (ETIM [ICM, ICB,ICF], DICO [INSBOU003, SALES005]), EDIFACT, (c)XML, UBL en kan op verschillende manieren met uw systemen communiceren (bijv. via ftp, sftp, https, email).

Maak een afspraak met één van onze e-commerce consultants om de mogelijkheden te bespreken.

 

Met de volgende software(ERP) leveranciers communiceren we reeds succesvol via EDI:

shpr - acto
bouw infosys - hansoft
dynfos - microsoft
exact - enk
sap agp
syntess - bouwsoft
syntess atrium - exact
ProQuro - Vidavi
afas logo
spend

Inkoopplatformen

Inkoopplatformen

 

Würth Nederland B.V. is aanwezig op meerdere inkoopplatformen zoals SAP Ariba, Coupa, Basware, Hubwoo, Proactis , Tradeshift & Mercateo en doet daarop al succesvol zaken.

Vraag via deze platformen connectie met Würth aan om uw inkoopproces te stroomlijnen of maak een afspraak met één van onze e-commerce consultants om de mogelijkheden te bespreken.

SCSN

SCSN Netwerk

SCSN (Smart Connected Supplier Network) is hèt digitale netwerk voor de digitale transformatie van de complete supply chain in de gehele maakindustrie. Met 1 aansluiting op het netwerk bent u verbonden met alle op het netwerk aangesloten bedrijven en klaar voor de digitale uitwisseling van orders, orderbevestigingen, pakbonnen en facturen middels het gestandaardiseerde SCSN berichtenformaat.

Würth Nederland heeft toegang tot het SCSN netwerk via serviceprovider Supplydrive B.V.

Bedrijven verbonden met Supplydrive of een van de andere serviceproviders uit het SCSN netwerk, kunnen digitaal berichten uitwisselen met Würth Nederland.

Maak een afspraak met onze e-commerce consultants om de mogelijkheden te bespreken.