Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Veiligheidshandschoenen

Als vakman werk je met verschillende materialen, gereedschappen en machines. Bij elke beweging is er een zeker risico op blessures. Door regelmatig beschermende handschoenen te dragen en geschikte huidbeschermingsmiddelen te gebruiken, wordt dit sterk verminderd. Gezonde handen zijn het belangrijkste gereedschap van een vakman.

Hieronder geven wij u de belangrijkste informatie en tips, zodat u uw handen bij het dagelijkse werk zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade door invloeden van buitenaf.

Nieuw: Softflex Ecoline

Beschermende handschoen softflex

De Softflex Ecoline is een duurzame en universele beschermende handschoen met uitstekend draagcomfort en optimale grip.

Maximaal draagcomfort

  • Speciale, ademende coating gemaakt van nitrilschuim en polyurethaan op waterbasis met zeer goede grip in natte en droge omstandigheden
  • Huidvriendelijk en zacht, naadloos, rondgebreid materiaal met uitstekende pasvorm
  • Duurzaam materiaal op de rug dankzij het gebruik van gerecyclede materialen (88% gerecyclede petflessen)
  • Milieuvriendelijke verpakking die 100 % vrij is van kunststof!.
  • Geschikt voor gebruik met touchscreens

De juiste Tigerflexhandschoen voor elk toepassingsgebied

"Tigerflex" is de top lijn van Würth op het gebied van handbescherming. Deze veiligheidshandschoenen zijn gemaakt volgens de nieuwste innovaties in moderne producttechnologie.

De Tigerflex handschoenen van Würth zijn er voor elk toepassingsgebied en voldoen aan de EN-norm 388 voor veiligheidshandschoenen. Naast de veiligheidshandschoenen EN 388 hebben we ook handschoenen die hittebestendige zijn volgens EN 407 en snijbestendige handschoenen volgens EN388/ISO 13997 en verschillende chemisch bestendige handschoenen.

 

Bekijk het assortiment Tigerflex handschoenen op onze YouTube-kanaal.

 

Elke Tigerflex heeft eigenschappen die geschikt zijn voor specifieke werkzaamheden:

Markeringen op veiligheidshandschoenen

Wilt u er zeker van zijn dat de veilgheidshandschoenen geschikt zijn voor bepaalde werkzaamheden, kijk dan naar de markeringen op de rug van de handschoenen. Lees de blog Markeringen op handschoenen om erachter te komen hoe u deze tekens moet lezen.

Bestel de juiste maat

Naast het soort veiligheidshandschoenen is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Lees hier hoe u de maat van uw handen opmeet en met ons kleurcoderinssysteem eenvoudig de juiste maat veiligheidshandschoenen vindt.

kleurcodes

Blog - Meer informatie