Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Passion For Cycling
PASSION FOR CYCLING

Würth fan van de wielersport!

PASSION FOR CYCLING

Würth fan van de wielersport!

Wielersport

Heb jij een passie voor fietsen? Bekijk hier onze Würth Teamwear fietskleding of download de brochure via onderstaande knop.

Teamwear Würth 2022

SHIRT KORTE MOUW

Bestel hier Wielershirt Teamwear Würth 2022. Verkrijgbaar in verschillende maten.

ULTRA BIB SHORT

Bestel hier Wielerbroek Teamwear Würth 2022. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Fietsonderhoud

Klik hieronder op de passende artikelen voor het onderhouden van je fiets!

Fiets Smeervet WGF 130 Koperpasta CU 800 Smeervet WGF 130 Smeervet WGF 130 Koperpasta CU 800 Koperpasta CU 800 Koperpasta CU 800 HHS CLEAN HHS CLEAN HHS Drylub HHS Drylub HHS Grease_r HHS Grease_r HHS Grease_r HHS Grease_r HHS Grease_r HHS grease HHS Grease_r HSS2000_r HSS2000 HSS2000_r HSS2000_r HSS2000_r HSS2000_r HSS2000_r Multi_onderhoudsolie_r Multi_onderhoudsolie_r Multi_onderhoudsolie_r Multi_onderhoudsolie_r Multi_onderhoudsolie_r Multi_onderhoudsolie_r Multi_onderhoudsolie remmenreiniger_r remmenreiniger_r remmenreiniger Siliconespray_r Siliconespray HHS CLEAN

Producten Tweewielers

FANS VAN WIELERSPORT

Wij zijn sportfanaten. Fans van hoge prestaties. Fans van snelheid op de fiets. Fans met passie voor de fiets.

De wielersport is een sport van spektakel en emoties. Maar de sport heeft ook een andere kant. Een verborgen kant, die niet dagdagelijks in de schijnwerpers staat. Een kant achter de schermen, die het mogelijk maakt dat de sport zich in al zijn grootsheid kan manifesteren. Hier wordt de grondslag gelegd voor sport op het allerhoogste niveau. Net als bij de sporthelden worden ook hier de hoogste eisen gesteld, door vakmensen en technici. Hier staan wij als Würth volledig voor hen klaar. Würth, het merk voor vakmensen, sporters en gepassioneerde fans.

Würth Modyf, is de officiële leverancier van werkkleding en veiligheidsaccessoires van tal van wereldberoemde fietsevenementen. Hierbij voorzien we de werknemers van innovatieve werkkleding. Sportief, dynamisch en milieuvriendelijk. Zo zijn we ook dit jaar weer vaste partner van o.a. de Vuelta, Tirreno Adriatico, de Giro (Project Ride Green), Tour of the Alps en de UCI mountainbike World Cup Finals.

Remco

Maar soms gaan we ook nog verder dan dat! Zo zijn we ‘official equipment supplier’ van de Titan Desert Race. Op een mountainbike door de woestijn van Marokko. Dat is waar de wedstrijd om draait. Hier bieden wij de bikers de beste technische ondersteuning waarbij ze kunnen terugvallen op het uitgebreide productassortiment van Würth. Blikvangers hier zijn onze super uitgeruste 6x6 vrachtwagen en het Würth station in elke etappe van de race.

Desert  Race

Tot slot zal u ongetwijfeld onze aanwezigheid opgemerkt hebben op enkele cyclocross wedstrijden en zijn we official partner van enkele wielerteams waaronder het UCI World Team Intermarché Wanty Gobert racing. Zij kiezen bewust voor kwalitatieve inrichting en uitrusting van hun vaste en mobiele werkplaatsen.

Girmay