Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Shopping awards 2022

WÜRTH NEDERLAND WINT SHOPPING AWARD 2022

Würth Nederland wint de Shopping Award voor de beste online shop binnen de categorie bouwmarkten. Wij willen alle stemmers hartelijk bedanken! Op 7 juni werd de speciale publieksprijs uitgereikt op het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin.

Eerder dit jaar was Würth Nederland samen met Gallagher en Tameson.nl genomineerd voor deze Publieksprijs. Sinds 2001 zijn dit de belangrijkste Awards voor webshops in Nederland. Wij zijn erg trots om deze prijs in ontvangst te nemen.

Shopping Awards

De winnaars van de Shopping Awards zijn bepaald op basis van publieksstemmen en beoordelingen van vakexperts. Van de publieksstemmen geldt 50 procent van de uiteindelijke beoordeling. De vakexperts bepalen de andere helft van de beoordeling.

De Würth Online Shop

U kunt bij Würth bestellen zoals u dat wilt. Dit kan onder andere via de Online Shop, de App of uw eigen ERP systeem. Of maak gebruik van Click&Collect: bestel online en haal na 1 uur uw bestelling op in de Würth Shop. Met 35 Würth Shops verspreid door Nederland is er altijd een Shop in de buurt. Liever persoonlijk contact? Uw vertegenwoordiger komt op afspraak graag bij u langs.