Alleen voor ondernemers  

Alleen voor bedrijven

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Maatschappelijke betrokkenheid

Ronald McDonald Kinderfonds

Vanaf 2011 ondersteunt Würth Nederland B.V. het Ronald McDonald Kinderfonds op verschillende manieren. Naast de overhandiging van een vrij te besteden waardecheque aan het Ronald McDonald Kinderfonds, werknemers-kerstactie voor een gratis verblijf voor ouders van zieke kinderen in een RMcD Huis, zodat zij dichtbij hun zieke kind in het ziekenhuis kunnen zijn, is er o.a. ook een spaarprogramma via de Würth Shops. Zo kunnen klanten van Würth Nederland B.V. meesparen voor dit goede doel door bepaalde gereedschappen te kopen in de Würth Shops in Nederland. Würth Nederland B.V. draagt een bepaald percentage hiervan af om een volledig ingerichte gereedschapsset te kunnen overhandigen aan een nader te bepalen Ronald McDonald Kinderhuis.

ronald mc
Klik op het logo om over onze 10 jarige samenwerking te lezen
Klik op het logo om naar de website van Cello te gaan

 

Cello (2021 - heden)

Würth Nederland BV ondersteunt voor 5 jaar Cello Zorg door de sponsoring van het vervoersmiddel voor de locatie Cello ‘s-Hertogenbosch. ‘Een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is waar we bij Cello elke dag aan werken. Met cliënten, hun netwerk en met elkaar. Van mens tot mens. Zodat cliënten kunnen wonen, werken, leren en ontspannen zoals zij dat het liefst willen. Dit vraagt om professionele, menswaardige zorg en ondersteuning van ons allemaal. Dit kunnen we samen en dus met partners realiseren door ons te richten op een goed leven voor onze cliënten, met goede en trotse medewerkers en een evenwichtige bedrijfsvoering’.

 

Solar Team Eindhoven (2021 - heden)

Het Solar Team Eindhoven is een team van enthousiaste en gedreven studenten van de Technische Universiteit Eindhoven, die doen wat anderen als bijna onmogelijk achten: binnen één jaar ontwerpen én ontwikkelen zij een nieuw zonne-voertuig. Met hun innovaties willen ze anderen inspireren om de transitie naar een duurzame toekomst te versnellen.

Solar Team Eindhoven

Solar Boat Twente (2020 - heden)

Solar Boat Twente moedigt milieubewustheid aan door hernieuwbare energie toe te passen in de maritieme sector. Een multidisciplinair team van enthousiaste studenten van de Universiteit Twente focust zich op het bouwen van een betrouwbare zonneboot.

Door grenzen te verleggen omarmt het team een grote uitdaging: het ontwerpen en bouwen van de motorboot van morgen. Würth Nederland B.V. ondersteunt het Solar Boat Twente team.

Würth Nederland B.V heeft haar sponsorcontract voor 2022 met Solar Boat Twente verlengd!

In het verleden werkten we ook samen met

seniorenbus

Seniorenbus Den Bosch (2015 - 2021)

Sinds 2015 sponsort Würth Nederland B.V. de Seniorenbus Den Bosch. Ouderen vanaf 65 jaar kunnen gebruik maken van de Seniorenbus. Voor € 0,50 per rit kan men zich van deur tot deur laten vervoeren binnen de stadgrenzen van 's-Hertogenbosch. De Stichting wil het toenemende isolement terugdringen van die inwoners van 's-Hertogenbosch die 65 jaar of ouder en bovendien niet of beperkt mobiel zijn, omdat er geen alternatief vervoer is.

TU / ecomotive (2020 -2021)

Sinds 2014 ondersteunt Würth Nederland B.V. de ontwikkeling van ‘de auto van de toekomst’ gemaakt door studenten van de Eindhoven University of Technology. Ieder jaar (door)ontwikkelt een nieuw studententeam ‘de auto van de toekomst’, gelet op onder andere duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Würth draagt bij aan o.a. de benodigde gereedschappen.

tu ecomotive